Limango
KinderenShoppen

Tip! De leukste shopping club voor moeders

Jullie weten dat ik graag leuke tips met jullie deel! Zo ook vandaag! Enkele jaren geleden kwam ik al in aanraking met Limango, een website waar je de leukste koopjes kunt scoren. Gelukkig werd ik er onlangs weer op geattendeerd, want het is zeker het bekijken waard, ook absoluut voor moeders. Ben je inmiddels al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wat is Limango?

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is Limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2011 ook in Nederland actief. Het doel van deze website is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij Limango vindt je waarschijnlijk wat je zoekt!

Wat vind ik in het assortiment?

Nog nooit van Limango gehoord? De kans dat je er iets leuks gaat vinden is groot. Het grote assortiment bestaat o.a. uit mode, schoenen, accessoires en speelgoed. Alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kun je lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jou en je kinderen over hebt.

Limango

Grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

En hoe nu verder?

Mocht je nu denken dit wil ik zien, dan kan dit heel eenvoudig door je aan te melden op Limango.nl. Vervolgens zie je meteen grote Nederlandse of internationale topmerken en andere pareltjes die je nergens anders tegenkomt!

Hebben jullie al eens iets gekocht bij Limango?

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Limango. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
De leukste shows in de Julianatoren!

Afgelopen  weekend brachten wij op uitnodiging een bezoekje aan de Julianatoren. Een klein walhalla voor onze 2- en 4-jarige en...

Sluiten