Welkom op mijn blog!
Persoonlijk

Mijn blog, mijn uitlaatklep!

Schat, ik wil gaan bloggen! De spontane reactie bleef helaas uit, niet geheel onbegrijpelijk maar toch. Al eerder heb ik geprobeerd een project op te starten, een blog, een website of wat dan ook. Helaas, bleek dit allemaal toch al snel op de achtergrond te raken door o.a. tijdgebrek. Maar ik zoek een uitlaatklep, een bron waarbij ik gewoon kan zeggen wat ik wil en waar ik mee bezig ben. Dus welkom op mijn blog!

Wat je op deze blog gaat lezen zal heel divers zijn. Zo zijn de afgelopen vijf jaar eigenlijk voorbij gevlogen. Vijf jaar waarin er heel veel bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, moeder geworden van zowel een zoon als een dochter, huis gehuurd en vervolgens een huis gekocht, ten huwelijk gevraagd en uiteraard ook getrouwd. Allemaal onderwerpen die een bijzondere indruk hebben gemaakt en wat ik graag met jullie wil delen.

Op dit moment probeer ik mijn blog een mooie lay-out te geven en te voorzien van alvast wat leuke informatie. Als werkende moeder zijnde is het echter altijd even aankijken wanneer ik hier tijd voor heb. Dus wordt vervolgd….!

Uitlaatklep

Welkom op mijn blog!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge