Summer Bucketlist
Vrije tijd

Onze Summer Bucketlist voor deze zomer!

Met de weersvoorspellingen voor vandaag (het kan maar liefst 34 graden worden) kon ik niet anders dan een zomers artikel schrijven! De zomer lijkt inmiddels in aantocht en met onze vakantie in het vooruitzicht maak ik dus een soort van zomerplanning. Bij Angela van Mama met Passie zag ik de Summer Bucketlist voorbij komen, dus bij deze mijn bucketlist!

Mijn Summer Bucketlist

Must do. Genieten van ons gezinnetje en hopelijk het prachtige weer! Tevens gaan we naar de camping waar nog wat klusjes liggen te wachten. Dus dit gaan we combineren met een heel veel leuke dagjes uit. Pretparken, zwembad, kinderboerderij, de (indoor)speeltuin en ga maar door. Overal gaan we ongetwijfeld aan geloven. Niks moet, alles mag!

Must see. Vrienden en familie! Dit gaat wel lukken want we vieren de verjaardag van manlief en van Jamie. We slingeren de barbecue aan en dat zal heel gezellig worden. Tevens komen er vaak veel vrienden even gezellig een dagje langs. Verder staat er eigenlijk nog niet specifiek iets op de planning, we zien wel hoe het loopt en waar we terecht komen.

Must eat. Oh, saté! Ben zelf fan van mijn eigengemaakte saté, dus die gaat zeker de barbecue op. Verder nam ik laatst bij de Albert Heijn een Allerhande mee met allerlei lekkere recepten. Daar wil ik er toch zeker wel een aantal van gaan maken. En tja, het is straks vakantie dus dan gaan we ook zeker genieten van heel veel lekkere hapjes. En ik mag ons favoriete pannenkoeken restaurant niet vergeten, daar eet ik elk jaar een pannekoek met zalm, roomkaas en ruccola, heerlijk!

Must drink. Cocktails! De laatste tijd zie ik zoveel leuke en simpele cocktails voorbij komen dat ik er dit keer mee aan de slag ga. Want zeg nou zelf, onderstaande ziet er niet alleen heel leuk uit, maar lijkt mij ook nog eens erg lekker.

Must make. Heerlijke fruit ijsjes! Vorig jaar maakte wij al eens gezonde ijsjes en dat staat ook voor dit keer op het programma! Verder willen we op de camping nog een speelhoek creëren voor de kinderen. Dat we aan de slag moeten is dus een feit, maar alleen maar leuk!

Hoe ziet jouw Summer Bucketlist eruit? Wat ga je absoluut deze zomer doen?

Deze tag is bedacht door Minke.

Dit artikel heeft 11 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde

  Ik heb hem nog niet gemaakt maar wil het wel gaan doen voor deze zomer.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…” Mama, zit er een baby in jouw buik?”My Profile

 2. Merel

  Relaxen en lezen! Alhoewel er vooralsnog niet veel van gekomen is. Gelukkig is het vandaag te heet om iets anders te doen haha!
  Merel onlangs geplaatst…Slapen zonder dramaMy Profile

 3. Nicole

  Ik.moet gewoon werken! Zielig hè 😉
  Nicole onlangs geplaatst…“Volgens mij zijn al die ovulatietesten stuk hoor”My Profile

 4. Nienke

  Ik ga deze zomer helaas gewoon lekker werken 🙁 maar ik wil wel proberen om daarnaast nog een paar uitstapjes te doen met de kleine meid! Misschien voor het eerst naar de dierentuin met haar!
  Nienke onlangs geplaatst…weekoverzicht #11My Profile

 5. Charlotte

  Liefde voor cocktails! Dat maak ik alleen nooit thuis, dat is voor mij echt iets voor op vakantie en aangezien we niet weg gaan deze zomer moet ik nog even geduld hebben 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Zo maak je lezen leuk!My Profile

 6. Kim

  Ik heb deze zomer voor het eerst sinds jaren ook weer eens een bucket list opgesteld! 🙂 Voor mi staat zwemmen in de zee hoog op het lijstje. Het is echt jaren geleden dat ik dat deed. Stiekem wel een beetje spannend, want ik vind de zee soms wat “overweldigend”, haha. Zo groots. Maar zolang ik kan staan is het prima.
  Daarnaast wil ik ook heel graag op een mooie dag naar Euromast gaan. Daar ben ik nog nooit in/op geweest en dat lijkt me tof om te doen op een heldere dag.

  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Vlog “La douce France #1: onderweg, croissantjes en avontuur!”My Profile

 7. Nicole

  Jaaa cocktails! Love them!!
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #6 | FrustratiesMy Profile

 8. Lifesabout

  Mmm die cocktail wil ik ook! Lekker genieten de komende tijd!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerecht zonder pakjes en zakjes #26. Indiase Tikka MasalaMy Profile

 9. Angela - Mama met passie

  Leuke bucketlist! Krijg spontaan zin in die cocktail 😀

 10. Volgmama

  Ah wat staat er nog op onze bucketlist? We hebben al veel gedaan. Ik denk fruit plukken op een plantage.
  Volgmama onlangs geplaatst…Museum Beelden aan Zee ScheveningenMy Profile

 11. Pingback: Mijn Summer Bucketlist 2016 - VolgMama.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Happy Summer Swap: we zijn er klaar voor!

Swapper de swap! Een lootje trekken en leuke cadeautjes kopen en iemand anders verrassen! Soms zit hier een thema aangekoppeld...

Sluiten