Wishlist zomerkleding
PersoonlijkShoppen

Mijn zomerkleding wishlist

Na het zeer warme of zeg maar gerust zeer hete weer van het afgelopen weekend kwam ik tot de ontdekking dat de kledingkast van de kinderen aardig gevuld is, maar die van manlief en van mij? Tja, dat is een heel ander verhaal! Beide hebben we een tekort aan zomerkleding zoals korte broeken, t-shirts, hemdjes en andere zomerse kleding. Maar als je dan gaat shoppen ga je dan voor State of Art polo’s of normale shirts of iets anders?

Mijn wishlist voor deze zomer

Manlief wist het allemaal niet, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik maar eens online moest gaan shoppen. Een valkuil aan het online shoppen is alleen natuurlijk het aanbod. Je kan er zoveel leuke kleding vinden dat ik op dit moment nog al moeite heb met kiezen. Dus besloot ik maar een wishlist samen te stellen. En daarna eens budgetteren om te kijken wat er ook daadwerkelijk gekocht kan worden. Kijken jullie mee?

Al mijn korte broeken zijn te klein!
Blijkbaar ben ik in vergelijking met de vorige zomer aardig wat kilo’s kwijt, want daadwerkelijk al mijn korte broeken zitten te ruim. Dus dit is wel echt even noodzaak om in ieder geval een aantal nieuwe broeken aan te schaffen! Wat denk je van de onderstaande korte broeken?

Zomerkleding wishlist

Ik ben zelf enorm fan van verschillende korte broeken, zowel de ‘relax’ jogging achtige korte broeken als de spijkerstof varianten! De kans is groot dat er dus verschillende varianten van bovenstaande korte broeken aangeschaft gaan worden. Evenals wat driekwart broeken, toch altijd handig als het net even wat minder warm is.

Jurkjes

Ik draag ze zelden, maar stiekem vind ik ze wel erg leuk. Dus zit ik te twijfelen om deze zomer eens buiten mijn comfortzone te treden. Want onderstaande jurkjes vind ik toch wel heel erg tof!

Zomerkleding wishlist

Gewoonweg wat t-shirts
Altijd handig om gewoon ook wat simpele shirts in de kast te hebben toch? Normaal gesproken ga ik voor witte en zwarte t-shirts, maar voor de zomer is natuurlijk kleur eigenlijk veel leuker. Dus heb ik eens wat andere shirts op mijn lijstje gezet:Zomerkleding wishlist
Hemdjes voor de echte hitte
En voor de echte hitte (zoals afgelopen weekend) natuurlijk wat hemdjes.

Zomerkleding wishlist

 

Hebben jullie nog een zomerkleding wishlist voor deze zomer? Of hangt jullie kledingkast al vol en ben ik gewoon wat aan de late kant?

— Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. En de uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock. —

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Mèlanie

  Dat korte spijkerbroekje en die top met bloemen is leuk zeg
  Mèlanie onlangs geplaatst…De mama van… | Madelon de mama van Merel en BramMy Profile

 2. Nicole

  Dat meest linker jurkje is mooi!!
  Nicole onlangs geplaatst…Mamablogsters geven advies!My Profile

 3. Charlotte

  Die jurkjes zijn leuk! Ik moet ook hoognodig zomerkleding shoppen want heb ook niet meer zoveel…

 4. Lisette

  Van jurkjes word ik altijd weer blij als ze gedragen kunnen worden! Toevallig heb ik net 2 nieuwe gekocht voor de zomer.
  Lisette onlangs geplaatst…Het einde van mijn zwangerschapsverlof.My Profile

 5. Vlijtig Liesje

  Ik wil nog een lekker zomers jersey jurkje voor dansles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Shoppen
Shoppen doe ik zo!

Wist je dat ik vroeger een enorme hekel had aan shoppen? Ik vond er echt weinig aan, het liefst ging...

Sluiten