Moederdag
Shoppen

5x cadeautips voor Moederdag!

Nog een kleine maand en dan is het alweer Moederdag! En sinds ik zelf moeder ben vind ik het stiekem ook wel heel leuk om iets voor Moederdag te krijgen. Mijn man roept regelmatig, moet het nou echt? En dan zeg ik ook altijd, niks moet, maar stiekem vind ik het wel ontzetten leuk. Helemaal als ik een zelf geknutseld cadeautje krijg van de kinderen, het feit dat ze er zo ontzettend trots op zijn, maakt mij ook echt weer een hele trotse moeder. Vorig jaar maakte manlief samen met de kinderen een prachtig t-shirt!

Moederdag

Mocht hij dit jaar niet zo creatief zijn dan is dit bij deze een stille hint, hihi. Maar hieronder een top 5 met cadeautjes die volgens mij elke moeder wel voor Moederdag wil hebben!

1. Een heerlijke high tea, lunch of diner
Moeder zijn is fantastisch, maar er een keer op uit zonder kinderen is natuurlijk ook genieten. Dus wat dacht je van een heerlijke high tea, lunch of een diner. Zodat moeders even lekker kan genieten. Ik kan me niet voorstellen dat er een moeder is die dit niet leuk vindt!

2. Een Wellness/Make-over arrangement
Moeders verdienen het om op zijn tijd even heerlijk in de watten gelegd te worden. Wat dacht je van een dagje wellness; sauna, stoombad, massages, etc. Echt iets om als moeder even helemaal tot rust te komen. En wil je echt over de top dan nog een make-over/make-up arrangement hieraan toevoegen.

3. Een prachtige foto op hout, plexiglas, forex, canvas of aluminium
Naast een beleving zijn gepersonaliseerde cadeaus vaak ook erg geslaagd. Zo doen foto’s van de kinderen het naar mijn idee altijd goed. En tegenwoordig kan dit op zoveel manieren dat het in ieder huis wel past. Zo kreeg ik tijdens mijn eerste Moederdag een foto op plexiglas van Webprint.nl. En dit is nog steeds een prachtig exemplaar! Zelf heb ik wel eens een foto op canvas aan mijn moeder gegeven. Viel ook goed in de smaak!

4. Een bos bloemen en een doos chocolade en/of een kaartje!
Weinig origineel, dat moet ik bekennen. Maar het gaat natuurlijk ook om het idee. En om dan maar in de clichés te blijven, vrouwen houden van bloemen maar vooral van chocolade toch?! En je hoeft er eigenlijk ook alleen maar voor naar de supermarkt, daar vind je het beide. Met een mooi zelfgeschreven kaartje rond je het helemaal af. En kaarten voor Moederdag vind je overal. Oh en zo’n kaartje kan je dus ook eenvoudig personaliseren met een foto, dan ben je toch nog een klein beetje creatief!

5.  Verzorginsproducten
Is er een bad in huis? Koop dan wat heerlijke bruistabletten, badparels of andere verzorgingsproducten. Zo kan moeders heerlijk ontspannen in eigen huis met de lekkerste producten. Zelf ben ik fan van de bad producten van Kneipp!

Met de bovenstaande cadeaus zou je mij heel erg blij maken, maar wat ik eerder al zei dat doe je ook met een simpel knutselwerkje van mijn kinderen. Soms zijn het de cadeaus waar de meeste aandacht aan is besteed, die het nog beter doen dan de duurste cadeaus. Ik ben wel benieuwd wat andere moeders van de bovenstaande cadeaus vinden. Wat krijgen jullie het liefst voor Moederdag?

Ps. later deze maand kan je diverse leuke cadeaus voor Moederdag winnen! Wil je niks missen? Volg SoMama dan op Facebook!

Dit artikel heeft 3 reacties

 1. Desiree | Sweet Happinez

  Leuke ideeën voor Moederdag! Ik heb zelf nog geen idee wat ik voor moederdag ga kopen/organiseren, maar hier moet inderdaad wel iets tussen zitten

 2. Tineke

  Zeker hele leuke ideeën! Ik ben benieuwd of ik dit jaar mijn eerste moederdag mag/kan vieren 😉
  Liefs

 3. demallemolenmoeder

  Leuke ideetjes. Ik vind het idee van papa met dochter en geheim het leukst. Dus wat ik ook krijg, ik ben blij.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Help mijn kind is.. #2 OmgevingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
EHBV: Eerste hulp bij verveling + WINACTIE (GESLOTEN)

Mama, mag ik televisie kijken? Mama, mag ik op de iPad? Mag ik dan misschien op de Playstation? Waarom nou...

Sluiten