Moederdagswap
Persoonlijk

Moederdagswap: cadeautjes, maar niet van de kinderen!

Ken je het fenomeen swappen al? Voor mij was het tot voor kort nog onbekend, maar enige tijd geleden deed ik al eens mee aan een zogenaamde swap (de Mommy Valentine Swap) en ik kreeg al vrij snel de smaak te pakken. Voor Moederdag ging ik aan de slag voor maar liefst twee Moederdagswaps, waarvan jullie er eentje gaan zien!

Wat is swappen?

Als je de definitie swappen op Google intypt dan krijgt je nogal zakelijke definities. Zo komt het woord ruiltransacties erin voor, maar daar heeft het wel mee te maken. Een swap is een soort van lootjes trekken om vervolgens iemand te verassen met leuke cadeautjes. Binnen een swap wordt een datum, een budget en eventueel een opdracht afgesproken en je gaat aan de slag. Dit keer mocht ik Bregje van Bregblogt.nl verrassen. Neem dus snel een kijkje bij Bregje om te zien wat ik in het pakket heb gestopt.

De Moederdagswap (make-up)

Zelf werd ik verrast door Nicole van Everyday-life.nl Afgelopen zaterdag ontving ik na een dagje camping dit vrolijke pakket! En het uitpakken blijft natuurlijk het leukste, dus dat deed ik in de avond nog snel!

Moederdagswap Make-up
Ik trof vijf items versierd met zilveren en gouden versiering, super leuk. Als eerste viel mijn oog op een lippenstift. Help, dacht ik nog. Als ik iets niet draag dan is het lippenstift, maar het is net een lipgloss, heel licht en super mooi! Verder vond ik een blush, mascara, oogpotlood en oogschaduw. Helemaal mijn kleuren want ik ben helemaal niet van teveel make-up en ben fan van lichtere kleuren. Bij de items hoorde de volgende look:

Moederdagswap Look

De bedoeling van de swap was om met de producten de look te creëren. Dat was dus nog wel een kleine uitdaging, want of ik ben gewoon niet goed in make-up opbrengen of in het fotograferen ervan ;), oordeel zelf:

Moederdagswap Look

Lijkt toch nergens op, haha. Een Make-up cursus is welkom!

Maar dat mag de pret niet drukken want ik vind het fijne make-up die ik zeker vaker ga dragen. Heel erg bedankt Nicole! Benieuwd naar de inhoud bij de andere swappers? Je vindt ze bij: Charlotte van Aukjes Wereld, Bregje van Bregblogt, Nicole van Everyday-Life, Josan van Good Girls Company, Geertje van Lifesabout, Judith van Pinkpress, Cassandra van Momambition, Linda van Supermammies en Tamara van The Mommy Diaries.

Wat vinden jullie van de Moederdagswap?

Dit artikel heeft 11 reacties

 1. Nicole

  Haha staat je goed hoor! Gewoon lekker veel oefenen!

 2. Linda

  Helemaal jouw stijl! Staat je heel mooi :)<3

 3. Charlotte

  Mooi hoor! Fijn dat je je goed in de look kan vinden! Fijne moederdag! X

 4. Shannon Sheila

  Leuke cadeautjes! Ik dacht zelf eerst ook aan een makeup cursusje, maar na veel oefenen gaat het vanzelf een stuk beter. Fijne moederdag!

 5. Judith

  Juist een mooie look als je niet vaak make up draagt, accentueert net je mooie punten

 6. cassandra

  Hele mooie naturel look, staat je mooi!

 7. Lifesabout

  Nou ik vind het anders prachtig! Maar dat ben je al….ook zonder make-up 😉

 8. Nathalie

  Leuk!! Swappen blijft leuk!

  Zelf heb ik het jaren geleden gedaan, van mama swaps tot kerst. Erg leuk!

 9. Bregje

  Staat je mooi! En oefening baart kunst! X

 10. Jess

  Die swaps zien er zo leuk, zag er al enkele passeren.

 11. Nathalie

  Wat leuk! Je kan het goed hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Dat overkomt ons echt niet! Nou lieve ouders, dus wel!

Heb ik al eens verteld dat mijn blik op het ouderschap heel anders was toen ik nog geen moeder was?...

Sluiten