Jamie en Fenna
KinderenPersoonlijk

6x Waarom ik zo van het moederschap geniet!

Kinderen hebben is niet altijd even leuk, ik bedoel kan nu wel gaan beweren van wel, maar soms is het ook gewoon zwaar. Wat dacht je van de gebroken nachten of kinderen die niet luisteren en alleen maar dwars zijn. Ik kan genoeg ‘Achter het behang plak‘ momenten verzinnen. Maar vandaag gaan we het juist eens hebben over mijn favoriete mama momenten!

Jamie en Fenna die blij zijn om mij weer te zien
Een dagje naar de gastouder of opa’s en oma’s, het gebeurt hier elke week. Het afscheid nemen gaat altijd met een knuffel en een kus en zwaaien naar mama. Op die manier gaat het afscheidsritueel elke keer en dan gaat het goed. Dat is heel fijn, maar het ophalen is natuurlijk nog veel leuker. Als ik binnenkom word ik vaak verwelkomt met open armen, een knuffel en een kus en een luidde ‘Mamaaaaaaaaa!’. Heerlijk!

Jamie en Fenna samen in bad
Oh wat kunnen Jamie en Fenna zich heerlijk vermaken in bad. Wat speeltjes, wat schuim en ze hebben een hoop lol. Ik krijg regelmatig bekertje met koffie, thee, chocomel en ga maar door.

Fenna

Jamie en Fenna die amen aan het spelen zonder ruzie te maken
Het is nu af en toe één grote comedyshow in huis. Schreeuwt Jamie niet dat Fenna wat doet, dan mekkert Fenna wel dat Jamie iets doet wat niet mag. Soms om gillend gek van te worden en soms erg lachwekkend. De momenten waarop ze dus heerlijk samen spelen, nou die weet ik inmiddels te koesteren.

Samen wakker worden
Wakker worden wanneer één van de kindjes naast ons ligt te slapen. Ondanks dat de nachten vaak verschrikkelijk zijn, kan ik toch echt genieten als ik wakker word en zo’n heerlijk koppie naast mij zie liggen.

Jamie

Jamie die zijn eigen grapjes ontzettend leuk vind
Jamie is een kleine grapjas. Vind het heerlijk om je in de maling te nemen en kan daar zelf ook erg vermakelijk om lachen. Zoals bijvoorbeeld in dit filmpje, heerlijk toch. Kan ik echt van genieten.

Jamie en Fenna samen met Pascal
Sowieso is het prachtig om te zien hoe alle vrienden en familieleden met de kinderen omgaan. Geeft een heerlijk warm gevoel, maar de reactie van Pascal op de kinderen en andersom is ook hartverwarmend!

Wat zijn jullie favorieten momenten met jullie kinderen?

Foto’s gemaakt door Mijke Derks Fotografie. Dankjewel!

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde

  Samen een filmpje kijken, een boekje lezen of voor het slapen gaan nog een extra dikke knuffel. Giebelen om elkaar of met z’n alle op de bank liggen. Ik hou er ook zo van.

 2. Charlotte

  Prachtige foto’s weer! Samen knuffelen, als ik haar op ga halen na een dag werken en ze begint te springen omdat ze me weer ziet, de lieve kusjes die ze over mijn hele gezicht geeft, als ze me helpt met klusjes, ik kan nog wel even doorgaan 😉

 3. Kim

  Ik heb geen kinderen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je hier ontzettend van kunt genieten. Heerlijk!

 4. Vlijtig Liesje

  Ik denk dat als ik met ze samen bent, en we hebben het goed.

 5. Marjon

  Prachtige foto’s! Ik herken me echt goed in de dingen die je hebt opgesomd. Vooral het knuffelen als ik haar weer heb opgehaald van de dagopvang of als ze naar bed gaat. Liefs Marjon

 6. demallemolenmoeder

  Ik denk het knuffelen maar ook wanneer ik haar met haar papa zie. Om te smelten vind ik dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Persoonlijk
8x wat je als moeder in je handtas moet hebben!

Wat zou het toch fijn zijn als ik een keer zonder na te denken de deur uit kan stappen. Helaas...

Sluiten