Netflix Favorieten
Series/Films

Netflix favorieten & wat je niet mag missen!

Ben jij ook verslaafd aan Netflix? Dan herken je dit gevoel wellicht, het gevoel van helemaal in een serie zitten, het meeleven met de karakters uit de serie en niet kunnen wachten om weer een nieuwe aflevering te kijken. Dit gevoel had ik de laatste tijd steeds, totdat ik dus onverwachts blijkbaar de laatste aflevering zat te kijken. Een heel spannend einde, dus ik wilde meteen de volgende aflevering kijken maar dat ging dus niet. Dat werd dus afkicken! Dit keer ging het om de serie White Collars, maar ik heb nog meer favorieten!

White Collar
De serie waar ik dus de laatste tijd helemaal gek van was! Het gaat over Neal, een crimineel die door FBI agent Peter is opgepakt. Na een tijdje cel wilde ze Neal gebruiken als informant, dus met enkelband om is Neal een ‘adviseur’ van de FBI. Ze beleven allerlei avonturen die vooral om kunst gaan, Neal zijn expertise. Maar is Neal wel verandert of blijft hij altijd een crimineel?

Ik kan jullie vertellen dat er vijf seizoenen op Netflix staan en dat ik er doorheen gevlogen ben. Neal heeft ook een vriend Mozzie, fantastisch karakter. Mocht je White Collar niet kennen, vooral gewoon een keer gaan kijken!

The Blacklist
The Blacklist is inmiddels ook te volgen op televisie, maar ik ontdekte het op Netflix. Eigenlijk heeft het qua verhaal wel iets weg van White Collar. The Blacklist gaat over een FBI agente, Elizabeth die allerlei criminelen opspoort aan de hand van de zogenaamde Blacklist. Een lijst die haar wordt aangeleverd, door een crimineel, Raymond Reddington. Deze crimineel wil alleen maar met de FBI werken als hij Elizabeth als contactpersoon heeft, de vraag is natuurlijk waarom. Wat speelt er tussen deze twee?

Pretty Little Liars
Gaan we van FBI gerelateerde series over naar een heerlijke serie voor meisjes/vrouwen! Ik heb het vermoeden dat er niet heel veel mannen naar deze serie kijken, mocht dit wel zo zijn dan hoor ik het graag! Het gaat in ieder geval over een vriendinnengroep waarbij één van de vriendinnen plotseling verdwijnt. Wie zit er achter de verdwijning? En wie is toch de persoon die zichzelf ‘A’ noemt en het de rest van de vriendinnen vaak ontzettend moeilijk maakt. Maar liefst 5 seizoenen keek ik toen ik tijdens mijn tweede zwangerschap thuis kwam te zitten aan één stuk door! Inmiddels wordt het tweede deel van seizoen 6 uitgezonden en elke dinsdag vindt je de nieuwste aflevering op Netflix.

Orange Is The New Black
Een Netflix original! En wat een geweldige serie. Benieuwd naar een serie over het leven in een vrouwengevangenis, kijk dan deze serie eens! Piper komt hier terecht en beleeft er echt van alles. Ook deze serie sleept je mee en houdt je aandacht vast.

Orphan Black
Wat zou je doen als je iemand voor de trein ziet springen. Iemand die precies op jou lijkt? In Orphan Black, besluit Sarah Manning de identiteit van deze vrouw over te nemen en dit verandert haar leven voor eens en voor altijd. Langzaam aan komt ze erachter dat er nog meer van haar rondlopen. Spannende en bijzondere serie. Eén actrice die zoveel verschillende karakters neerzet en hoe! Snel kijken!

Suits
Ben je op zoek naar een serie met knappe mannen dan is dit een aanrader! Echter niet alleen om de looks, maar ook om het heerlijke verhaal van een jongeman die op de vlucht is voor de politie en zich zo een baan bezorgd bij één van de grootste advocatenkantoren. Vanaf dat moment werken Mike Ross en Harvey Specter aan allerlei zaken. Inmiddels ben ik seizoen vier aan het kijken en nog steeds blijft het een verrassende serie!

En wat je dus niet mag missen!
– Het tweede deel van het zesde seizoen van Pretty Little Liars is sinds dinsdag weer te volgen!
– Het vierde seizoen van Orange Is The New Black start op 17 juni!
– In de zomer kunnen we genieten van het zesde seizoen van White Collar.
– In het najaar verschijnt het vijfde seizoen van Suits.

En tot slot las ik afgelopen vrijdag op Everyday-life.nl een artikel over de documentaire ‘Making a murderer‘. Een veelbesproken documentaire die hier ook nog op het lijstje staat! Voor de lezers die ook een Netflix account hebben, wat is jullie favoriete serie?

Dit artikel heeft 16 reacties

 1. Marije

  Suits en White Collar kijk ik ook heel graag (al is die laatste inmiddels gestopt, boehoe). Daarnaast ben ik een enorme fan van House of Cards, True Detective en Fargo. Oh en How to get away with murder is ook leuk! Kortom: hier een mede-verslaafde haha.

 2. Heleen

  Mijn favoriet is Orange is the new black! Geweldige serie! Toen ik door alle seizoenen heen was, heb ik Pretty Little Liars gekeken. Daar ben ik nu ook doorheen… (al zie ik dat er nieuwe afleveringen aankomen :-D!). White Collar heb ik samen met mijn man gekeken. Orphan Black ook, maar het laatste seizoen vonden we niet meer leuk, dus daar zijn we na een paar afleveringen mee gestopt.
  Drop dead diva vind ik trouwens ook leuk! Niet om samen met mijn man te kijken overigens. Ken je die? En Homeland en House of Cards zijn ook super! En Bron (een Deense/Zweedse crimi serie) zijn wij ook fan van. Deze drie kijk ik wel samen met mijn man 🙂

  • SoMama

   Leuk! Drop dead diva ken ik nog niet. Homeland en House of Cards staan op mijn lijstje! Oh en crimi series zijn ook altijd goed, haha. Volgens mij komt onze smaak wel aardig overeen!

 3. dees

  Ik kijk op het ogenblik naar Bloodline op Netflix. Heb nu 5 afleveringen gezien. Er zijn er 13 maar er komt een 2e seizoen. Aanrader!

 4. Charlotte

  Wij hebben geen Netflix, zou het wel graag willen maar het gaat niet bij ons helaas…

 5. Saskia

  Ja Suits vind ik ook een geweldige serie. Wij moeten nog steeds seizoen 5 afkijken, ben zo benieuwd hoe het verder gaat. De rest van de series die je noemt ken ik niet. Wat ik ook echt een aanrader vind is house of cards!

 6. Nicole

  Ik heb ze allemaal gezien op Orphan Black en The blacklist na. Daar kwam ik niet door heen. Weeds is ook heel leuk om terug te kijken, al is die serie al ouder. Maar momenteel is het inderdaad Making a Murderer voor mij! Dat is ZO GOED!!!

 7. Bregje

  Wij zijn nu ook White Collar aan t kijken, gelukkig pas bij seizoen 1 😉

 8. Volgmama

  Ik heb helaas geen Netflix

 9. Sas

  Leuk ik heb ook heel wat series die ik via Netflix wil gaan kijken!

 10. Roos

  Netflix is fantastisch haha! Ik heb Weeds al helemaal uitgekeken, Orphan Black, Orange is the new black en nu ben ik bezig met Homeland, ook heel gaaf! 😉

 11. Reshma

  Pretty little liars is echt ge-wel-dig!

 12. Pingback: 25 echt belangrijke levensvragen #tag – SoMama

 13. Esmeralda

  Pfff ik moet nog zoveel kijken op Netflix, echt TE veel. Orphan black is mijn favoriet, als het goed is komt in maart het volgende seizoen online. Can’t wait! Ik ben laatst begonnen met breaking bad en Hannibal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Series/Films
Mijn Serie ABC #verslavend

Aangezien ik nogal verslaafd ben aan het kijken van series vond ik 'Mijn Serie ABC' wel erg leuk om ook...

Sluiten