Favoriete winkel Lidl
Shoppen

Onze favoriete supermarkt! #Lidl

Al eerder heb ik een keer verteld over één van mijn favoriete winkels, de Action! De titel doet wat anders vermoeden ‘Het leed dat de Action heet 😉‘ maar de Action is toch echt favoriet, niet alleen bij mama maar ook bij de kinderen. Dit keer wil ik even stil staan bij onze favoriete supermarkt, namelijk de Lidl! En nee, ik word niet betaald om dit te schrijven, ik vind de Lidl gewoon echt een fijne winkel! 🙂

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk best wel een echte Hollander ben, ik kom eigenlijk alleen bij de Albert Heijn voor de bonusaanbiedingen of tijdens de Hamsterwerken. Ja, ik ben zo iemand die wekelijks toch wel de reclamefolders doorspit, waarom meer betalen als dat helemaal niet nodig is. Ik baal dan ook echt dat hier in de omgeving alle C1000 winkels zijn omgezet naar de Jumbo formule want die winkels vind ik echt verschrikkelijk.

Maar gelukkig hebben we nog altijd de Lidl, om precies te zijn zit er eentje op een loopafstand van 5 minuten, 15 minuten en eentje op 10 minuten fietsafstand, ideaal! Op woensdag wandel ik gezellig met de kinderen richting de Lidl en doe ik er de grote boodschappen, dan pak ik in de middag even de auto. Een groot deel van onze boodschappen halen we eigenlijk standaard bij de Lidl. Zo hebben we daar een aantal favoriete producten:

bananenAllereerst haal ik er vrijwel altijd de bananen, zijn betaalbaar en vaak nog wat groen. Duurt het tenminste even voordat ze te rijp zijn want daar houd ik helemaal niet van. En laten bananen nou eens super favoriet zijn bij de kinderen!

 

Cola Lidl Als tweede hebben we de cola, Coca Cola is natuurlijk heerlijk, maar ook best wel duur. Al snel kwamen we bij deze cola als alternatief en stiekem vind ik deze even lekker of misschien wel lekkerder dan de gewone Coca Cola. Het enige nadeel is de 2 liter flessen, dit is af en toe toch echt te veel.

 

Vaatwastabletten Lidl Als derde de vaatwastabletten, heel goed betaalbaar en met regelmaat in de aanbieding. We gebruiken de tabletten al jaren en hebben niks te klagen. We zijn wel is overgestapt naar duurdere tabletten maar merken eigenlijk geen verschil, dus waarom zouden we meer betalen.

 

Wraps Lidl
Als vierde eten we graag wraps á la Sonja Bakker, waarvoor we deze wraps gebruiken. Overigens ook leuk dat je bij de Lidl de Sonja Bakker recepten kan meenemen, toch wel fijn om lekker gezond te eten, dacht ik zo!

 

Wcpapier Lidl
En tot slot het wcpapier, regelmatig in de aanbieding en dan slaan we altijd even wat in! Overigens zijn we daarmee volgens mij absoluut niet de enige, er wordt hier namelijk nog wel eens mis gegrepen, maar goed uiteindelijk lukt het wel met drie Lidl’s in de buurt!
Tevens zijn de overige non-food aanbiedingen ook favoriet hier. Fiets- en hardloopkleding wordt regelmatig aangeschaft evenals de kinderkleding die wordt verkocht. Prima kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaald! Ga zo door Lidl 🙂

Ik ben benieuwd of de Lidl ook tussen jullie favoriete winkels staat, zoja hebben jullie nog echte aanraders?

Dit artikel heeft 3 reacties

  1. Linda

    Ja zeker, we wonen op de hoek van de Lidl. Een keer per maand doe ik de grote houdbare boodschappen bij de ah en de rest haal ik bij de Lidl. Ook de bananen, vaatwastabletten zijn favoriet. Net zoals hun ribbelchips en het fruit en groenten dat daar in de aanbieding is.

    • SoMama

      Ja, groente en fruit is ook bijna altijd goed en betaalbaar! Ook het (bbq)vlees echt fan van. De chips nog niet geprobeerd, ben dan toch wel aanhanger van Lays, maar ik ga het een keer proberen!

  2. Pingback: Shoplog: 70% korting bij de Zeeman - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Geluksroes: €150 VVV-bonnen in de wasmachine?!

Een week na onze bruiloft kregen wij nog een leuk geschenk van de werkgever van Mike! Maar liefst 250 euro...

Sluiten