Top 500 Foute Uur
Vrije tijd

Onze favorieten uit de foute top 500! #qmusic

Vanaf vandaag is het weer zover, de foute top 500 van het foute uur op Qmusic! En ik kan je vertellen, ik ben best blij dat ik vakantie heb. Heerlijk de radio aan en samen met de kinderen een dansje wagen op de heerlijkste nummers. Natuurlijk hebben wij al zo onze favoriete dus die deel ik graag met jullie. Ze staan op willekeurige volgorde want ze zijn natuurlijk allemaal gewoon erg leuk 😉

1. Eiffel 65 – Blue (da ba dee)
Dans mee op het heerlijke nummer van Eiffel 65, een Italiaanse dance-act  die in 1999 een wereldwijde hit scoorde met Blue (da ba dee), waarmee ze in o.a. Nederland, Amerika en Canada een nummer 1 positie behaalde! Fout maar lekker!

2. Ultimate Koas – Cassanova
Het heerlijke nummer van de Britse Boyband Ultimate Koas, opgericht door jawel: Simon Cowell! Het nummer werd in 1994 al uitgebracht maar werd in 1998 pas een echte hit. Fout maar swingend!

3.  Dune – Are You Ready To Fly 
Een nummer dat bij onze oosterburen vandaan komt, Dune is namelijk een Duitse muziek groep. Ze maken vooral een mix van techno en rave. Overigens roept Mike hier net: ‘Maar he! Dit is allemaal geen foute muziek!!’. 😉

4. Meat Loaf – Paradise By The Dashboard Light
Eigenlijk houden wij helemaal niet zo van rock, maar deze rockhit blijft toch heerlijk. Paradise by the dashboard light wordt gezonden door Marvin Lee Aday en Ellen Foley. Fout maar rock!

 

5. Mental Theo & Charly Lownoise – Wonderfull days
Dit is natuurlijk een heerlijk nummer van eigen bodem! Charly Lownoise en Mental Theo zijn een Nederlands duo dat bekend is geworden door het produceren van een heleboel happy-hardcore platen. En heel stiekem vinden wij bijna al hun platen heerlijk! Fout en heeeeerlijk!

Natuurlijk kan ik onze lijst nog veel langer maken, maar ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar jullie favoriete foute nummer! Dus kom maar op!

Wil je ook de foute top 500 van het foute uur luisteren? Luister dan vanaf vandaag tussen 9 uur en 19 uur naar Qmusic. En op oudjaarsdag presenteren Mattie & Wietze op NET5 vanaf 20.30 uur tot middernacht de foutste maar o zo herkenbare videoclips van de meest uiteenlopende meezingnummers. Een heerlijke manier om het jaar af te sluiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Wij werden opgesloten in het donker! #escaperoom

Afgelopen maandag was het zover! De kinderen gingen naar de gastouder en wij hadden eindelijk weer een papa & mama...

Sluiten