Paw Patrol
KinderenShoppen

Paw Patrol niks is te dol of toch wel?

We hebben hier in huis een Minions fan, maar we hebben hier in huis ook een Paw Patrol fan. Eigenlijk hebben we stiekem twee fans. Zo ongeveer elke ochtend hoor ik de kreet: ‘Paw Patrol, niks is te dol!’ door de woonkamer heen galmen. Jamie gooit hem erin en Fenna die schreeuwt er wat onverstaanbaars achteraan 😉 dus dat ze het leuk vinden mag wel duidelijk zijn. Of mama er net zo blij mee is?

En wat een geluk had Jamie toen Sinterklaas vorige week zijn schoentje vulde met de nieuwste dvd van Paw Patrol! Voor wie nog steeds denkt ‘Paw Patrol, waar gaat dit over?’. Paw Patrol is een kinderserie die op Nickelodeon wordt uitgezonden. In deze serie draait het allemaal om zes stoere hondjes, Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye. Onder leiding van het 10-jarige jongetje Ryder gaan zij op diverse reddingsmissies!

De nieuwste dvd speelt heerlijk in op de tijd van het jaar. Inmiddels is het hier ook echt winterjassen tijd en ook bij de Paw Patrol is het koud! De nieuwste dvd heet namelijk ‘Reddingsmissies in de winter.‘. De pups moeten op diverse missies waarbij er genoeg sneeuw ligt! Zo moeten ze een reddingsactie uitvoeren bij een skilift en gaan ze op zoek naar een sneeuwmonster. Hier in huis is het absoluut een grote hit, dagelijks krijg ik de vraag wanneer het hier nou ook eens gaat sneeuwen. Toen gisteren ochtend de ruiten van de auto bevroren waren, moest ik de Paw Patrol anders maar even bellen, die zouden ons wel helpen 😉 heerlijk die fantasie van kinderen!

Reddingsmissie in de winter - Paw PatrolMocht je nou nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor de decembermaand dan is dit absoluut een tip! Zeker met het oog op Kerstmis, want zonder de Paw Patrol zou er dit jaar misschien wel helemaal geen Kerstmis zijn zonder de benodigde reddingsactie!

Voor de kinderen en voor Paw Patrol is echt niks te dol! Dat is voor mama op dit moment wel even anders, ik kan die kreet eigenlijk niet meer horen, hihi. Zijn jullie kinderen ook fan van Paw Patrol? En wat vind jij ervan 😉 ?

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Natasja

  Hier ook… Eerst begon het met Skye kijken. Nu roept ze alle namen. Maar vind de serie wel leuk kan verschillende afleveringen wel zo mee spreken.

 2. Dorien

  Geen klus te groot en geen pup te klein! Mijn dochter van 2,5 is ook groot fan en kent alle namen beter dan mama uit d’r hoofd. Ik ben al druk op zoek naar leuke Paw Patrol cadeautjes voor de feestdagen. Gelukkig is er steeds meer van te verkrijgen!

 3. Sarah

  Ons zoontje is er ook gek op! Hij staat ermee op en gaat ermee slapen. Bij ons heeft de Sint vier autootjes en pups gebracht. Vanuit Londen hebben wij een vijfde meegebracht. Hij speelt er ontzettend graag mee en roept heel de tijd ‘Paw patrol, naar de uitkijk!’ ‘Ryder meldt zich’ en dan hoor ik hem bevelen geven aan de pups. Zalig om te zien.
  Thx voor de dvd-tip. Inderdaad een leuk ideetje voor onder de kerstboom.

 4. Nicole

  Tot nu toe ben ik er zelf ook nog fan van haha.. 😛

 5. Linda

  Yep, hier nog een Paw patrol fan

 6. Nathaie

  Ik vind het superleuk! Eigenlijk vele afleveringen van Nickelodeon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Ja, ik gaf flesvoeding #tag

Borstvoeding, dat is wat ik wilde geven, dat is wat mij heel bijzonder leek. Een tijdje heb ik ook borstvoeding...

Sluiten