Week in foto 9 - Primark
Shoppen

Primark Shoplog: de zomercollectie is écht leuk!

Diverse berichten heb ik voorbij zien komen: de nieuwe zomercollectie van de Primark. Met twee kinderen die nog bijna geen kleding voor de zomer hebben had ik dus meteen het perfecte smoesje om de Primark weer eens te bezoeken. Binnen twee minuten had ik mijn mandje al aardig vol zitten en moest ik mij echt inhouden. Benieuwd wat je allemaal in de zomercollectie kan vinden? Bekijk hieronder de aankopen!

De zomercollectie voor jongens
Jamie is hier fan van Spiderman, Superman, de Minions en ga maar door. Gelukkig was hij dit keer niet mee want anders had hij de hele winkel leeg willen kopen. Ik heb het beperkt tot slechts een aantal favoriete items. Zo kocht ik een Minion t-shirt maar daarnaast ook gewoon wat basics.

Primark - Tshirts
Zoals je ziet wat vrolijke shirts voor slechts 2 euro per stuk. Altijd handig en lekker vrolijk. Bij de shirts scoorde ik wat korte broeken en daarnaast een lange broek maar van een heerlijke luchtige stof.

Primark - BroekenTot slot vond ik nog een bodywarmer waar ik helemaal verlief op ben en deze staat ook nog eens heel stoer! Tevens kon ik het niet laten om het hoedje mee te nemen, onlangs stond Jamie met een soortgelijk hoedje nog zo leuk op de foto. Het laatste item voor Jamie, de Spiderman Crocs! Manlief vindt ze verschrikkelijk en deze aankoop werd mij niet in dank afgenomen. Jamie echter, die is helemaal verliefd trekt ze het liefst de hele dag aan en is er super blij mee. Wat ik er zelf van vind? Tja, mooi zijn ze niet, praktisch daarentegen wel. Jamie stapt er zo in en ze zijn zo schoon. Ideaal ook voor op de camping van de zomer.

Primark - Bodywarmer
De zomercollectie voor meisjes
De collectie voor meisjes was hier de grootste uitdaging. Er hingen namelijk zoveel leuke dingen! Van hele lieve jurkjes tot stoere kleding. De lieve jurkjes heb ik laten hangen omdat ik ze niet bij Fenna vind passen, maar geloof mij er hangen zoveel leuke dingen! Ook voor Fenna vond ik een aantal vrolijke t-shirts.

Primark - Tshirts
Ook voor slechts 2 euro, heerlijk shoppen zo! Ook korte broeken waren er in overvloed, dus die kon ik ook direct inslaan. Heerlijk in allerlei verschillende kleurtjes.

Primark - Korte broeken
Ik vond ook nog een leuk, maar wat stoerder jurkje. Dit vind ik dan weer wel bij Fenna passen. Er zat al een legging bij, ideaal. Oh en nog een leuke vrolijke broek.

Primark - Jurkje
Verliefd werd ik op de onderste twee setjes. Bij het pakje zit ook een zomerhoedje. Om Fenna tegen de zon te beschermen ideaal. Mijn smaak? Nee, absoluut niet maar Fenna is er helemaal weg van. Het rechter setje vond ik zo schattig, kon ik niet laten liggen.

Primark - Zomeroutfit
Niet veel later vond ik twee schattige hemdjes met vlindertjes. Helemaal leuk werd het toen ik iets verderop ook nog de bijpassende broekjes vond.

Primark - Zomersetjes
Tot slot zocht ik nog een nieuw badpakje. Toen ik bij het schap stond trok Fenna zelf deze van het schap en liet hem niet meer los. Misschien iets fel, maar ach lekker vrolijk voor van de zomer toch. We namen nog een Frozen paraplu mee en we verlieten de Primark met twee volle tassen.

Primark - Badpak
Hebben jullie de zomercollectie van de Primark al gezien? Wat vinden jullie ervan?

Dit artikel heeft 16 reacties

 1. Heleen

  Superleuk! Gelukkig heb ik voor komende woensdag een afspraak staan met een vriendin om naar de Primark te gaan.

 2. Nicole

  Wow goed geslaagd! Ik moet echt gaan binnenkort want er zat zoveel leuks in die collectie inderdaad!

 3. Wilmaaa

  Zo leuk, die vrolijke kleurtjes! Ik ga zaterdag, dus dat word weer leuk shoppen. Kom maar op met die zomer 🙂 Ook nog wat voor jezelf gekocht?

 4. Nicole

  Dat hoedje is gaaf voor Jamie! Hou ik wel van.. Leuke dingen heb je gekocht.

 5. demallemolenmoeder

  Ik had het nog niet gezien want ik ben er nog nooit geweest. Zitten zeker hele leuke items tussen. En die hoedjes, ik ben dol op hoedjes.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…De haat-liefde verhoudingMy Profile

 6. Nathalie

  Heel leuk dat jurkje met smile en de jongens shirts vind ik ook super voor dat prijsje. Ik vind het wel altijd een gok om bij Primark te kopen aangezien sommige kleren na 1 x wassen kleiner uitvallen.

 7. Charlotte

  Goed geslaagd zeg! Ik ga volgende week denk ik even kijken.

 8. Kelly

  Goed geslaagd zeg! Ja ik hou wel van de Primark, ik koop er vaak basic T shirts in verschillende kleuren en van die overslag vestjes die ik dan dus kan combineren. Ook heb ik er al een aantal dingen gehaald voor mijn nog ongeboren dochter, ik vond het zo leuk allemaal ik kon het niet laten liggen haha.
  Kelly onlangs geplaatst…Sneak Peek of my week #1My Profile

 9. An

  Ik heb meerdere artikelen gezien bij bloggers, maar vond daar de items uit de collectie meisjes niet echt leuk. Nu ik jouw geshopte artikelen zie, moet ik er toch ook maar eens langs! 😉

 10. Bregje

  Oh wat ben je goed geslaagd zeg! Ik ga binnenkort ook maar eens een tripje naar de Primark plannen voor de zomercollectie!

 11. MetMirjam

  Ooh wat een leuke kleertjes! Nu wil ik ook!!

 12. Marion

  Wauw, je hebt flink geshopt! Groot gelijk. Als ik ooit moeder word zou ik precies hetzelfde doen hihi

 13. Nathalie

  Leuke kleding!!
  Een aantal bekende kledingstukken!

 14. Patricia

  Wat een leuke dingen zitten er tussen. Gaat me geld kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Waarom wij de moestuintjes van Albert Heijn zo leuk vinden!

Waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen, de moestuintjes van Albert Heijn. Vorig jaar al spaarde ik alles bij...

Sluiten