Primark Shoplog
Shoppen

Primark Shoplog

Wanneer je kinderen kleding nodig hebben en de kinderbijslag is overgemaakt, dan rest natuurlijk nog maar één ding: shoppen! Fenna groeit als kool en gaat alweer over naar maat 86, Jamie hangt net tussen maat 92 en maat 98 in, dus ook daar moest wat worden toegevoegd aan zijn garderobe. Toen het woord Primark viel en een vriendinnetje riep dat ze nog iets terug moest brengen, toen was het besluit natuurlijk snel gemaakt. Hup de auto in en richting Almere!

Zelf koop ik niet veel meer bij de Primark, helaas is het voor mij altijd snel vormloos of scheef. Voor de kinderen is het een ander verhaal. Voor die korte tijd dat zij de kleding dragen is de prijs-kwaliteitverhouding natuurlijk super. Toen ik dit keer de Primark instapte had ik nog niet het besef dat ik voor mijn gevoel de hele winkel leeg zou kopen 😉 Ik heb het gepresteerd om maar liefst 37 items te kopen. Kijken jullie mee naar deze mega primark shoplog?

De items voor Fenna
Primark Shoplog Vesten

We beginnen met een trui en drie vesten! De trui (links) was 7 euro en beide vesten waren afgeprijsd voor 3 euro per stuk! Ik heb ze wat op de groei gekocht, daar kleding van de Primark nog wel eens wil krimpen. Moest ik ooit nog wennen aan de kleur roze, dan is dat nu wel voorbij 😉

Primark Shoplog Longsleeves
Twee eenvoudige longsleeves voor slechts 2,50 euro per stuk. Ze zijn wel wat dun, maar mocht het koud worden dan kan dit natuurlijk prima onder een vestje of met een romper met lange mouwen eronder.

Primark Shoplog Shirt Minions

Ik kwam ook nog deze super schattige shirtjes tegen. Het rechter shirtje, 2 euro, spreekt natuurlijk voor zich, haha. Het linker shirtje vind ik zelf gewoon heel schattig, je moet er van houden maar ik kon hem niet laten hangen, als ik mij niet vergis was deze 6 euro.

Primark Shoplog

Links nog twee heerlijke warme pyjama’s, waren ook afgeprijsd en slechts 3 euro per stuk! Ik kocht nog 10 paar nieuwe sokken en een lief jurkje. Fenna draagt eigenlijk weinig jurkjes maar ik denk dat deze haar prima staat!

Primark Shoplog Broeken Meisje

Tot slot kocht ik voor Fenna nog 6 nieuwe broekjes. Vier skinny jeans en daarnaast twee joggingbroekjes. De broekjes varieerden van 5 tot 8 euro per stuk! Fenna heeft er weer heel wat nieuwe kleertjes bij!

De items voor Jamie
Primark Shoplog Tshirts

Ook voor Jamie ben ik aardig geslaagd, allereerst twee basic longsleeves. Voor 2 en 2,5 euro kon ik deze niet laten hangen!

Primark Shoplog Minions Longsleeve

En ook hier een shirtje van de Minions, waar Jamie gek op is. Zo behoort de Minions film tot zijn favorieten. Het andere shirt is ook super leuk, op de achterkant staat de tekst ‘Awesome Dude’ want Jamie uiteraard is, hihi!

Primark Shoplog Broeken

Ik kocht ook twee broeken, een spijkerbroek en een ‘sport’ broek. Vooral deze sportbroek viel goed in de smaak, nu kan hij zijn broek en hardloopschoenen aan om samen met papa te gaan sporten. Een heel blij jongetje en dat voor 2 euro!

Primark Shoplog OnesiePrimark Shoplog Blouse

Ook monstertje spelen is favoriet bij Jamie. Dus deze onesie en pyjama konden niet blijven liggen, allebei 3 euro per stuk en heerlijk voor op de regenachtige dagen! Tot slot ook meteen het duurste item, het dino shirt met blousje, van 10 euro. ‘Mama, super mooi met dino’s!!’ zegt al genoeg toch! Daarnaast nog een paar cars sokken voor in zijn cars schoenen.

Uiteindelijk betaalde ik voor de 37 aantal aankopen, slechts €4,90 per stuk. Dus ik was wel weer blij om op deze relatief goedkope manier de kledingkast van onze kinderen aan te vullen! Ik schreef overigens al eerder een mini Primark shoplog onder de naam: ‘Het leed dat de Primark heet 😉‘. Wellicht leuk om ook eens te lezen!

Wat vinden jullie van de aankopen? En kopen jullie ook wel eens de halve Primark leeg?

Dit artikel heeft 10 reacties

 1. Josan

  Oei wel roze 🙂 Een kleur die ik nu met 3 dochters toch steeds meer probeer te mijden. Maar je hebt gelijk het is een goedkope manier om de kledingkast te vullen. Dat donkerblauwe jurkje met dat madeliefje erop vind ik dan wel weer leuk.

 2. Cassandra

  he wat gek, deze items heb ik in Enschede bijna allemaal niet gezien.. De roze skinny wel, maar niet in haar maat helaas. Sale was hier niet zo veel soeps, maar ja heb het dichtbij zitten (20 min trein) dus mag niet klagen haha. Wel leuk tegelijk de een shop log online van onze shop avonturen.

 3. Charlotte

  Wauw, jij bent goed geslaagd haha. Dat jurkje met het bloemetje vind ik ook erg schattig

 4. Nicole

  Haha ik ga toevallig van Cass’ site naar hier. Ik vind die onesie monster pyjama echt briljant!

 5. Marguerita

  Je bent goed geslaagd! Die met de minions voor je meisje is leuk zeg

 6. Bregje

  Goed geshopt hoor!! Ik ben ook altijd ontembaar in de Primark 😉

 7. Mariska

  Die minions truitjes zijn zo leuk! Het is dat ik ze niet pas …

 8. Volgmama

  Ik vind het jurkje superleuk!

 9. Nathalie

  Je hebt er goed geshopt in ieder geval!
  Leuke kleding heb je gekocht.

  Voor mezelf koop ik er alleen vestjes, hemdjes en shirtjes voor onder vestjes.
  De meiden worden eigenlijk altijd rijkelijk voorzien als ik richting de Primark ga!

 10. Pingback: Shoplog: Lidl & Hoogvliet – SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Tip! Kleding shoppen bij Sans-online!

Kennen jullie Sans-Online al? De webshop waar je moet zijn als je even lekker eenvoudig je winkelmandje wilt vol gooien!...

Sluiten