Review Soggy Doggy
KinderenSpelletjes

Review: Soggy Doggy – Splashing fun!

Wanneer je twee kinderen de speelgoedwinkel in stuurt, blijft het altijd een verrassing waar ze mee naar buiten komen. Jamie en Fenna zijn gelukkig gek op spelletjes en besloten samen hun gespaarde centjes uit te geven aan het spel: Soggy Doggy!

Soggy Doggy, wat is dat?

Review Soggy Doggy

Soggy Doggy is een spel voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Soggy Doggy is een hond, die even lekker wil badderen. De uitdaging is om de hond te badderen zonder nat te worden. Maar dat is best lastig, want de hond houdt ervan om lekker te spetteren.

Hoe werkt Soggy Doggy?

Het spel is voor kinderen vanaf 4 jaar oud en is dus ook vrij eenvoudig. Je hebt hier slechts een bord, pionnen, een dobbelsteen en de Soggy Doggy voor nodig.

Review Soggy Doggy

Op de dobbelstenen staan kleuren, rol de dobbelsteen en bekijk op welke kleur je terecht komt.  Mag je op de knop drukken (om de hond te laten douchen) of aan de knop draaien? Draai je aan de knop dan is de kans aanwezig dat de hond je nat gaat spetteren! Spettert de hond dan moet je terug naar het startvak en wordt het steeds lastiger om te winnen. Je wint het spel als je zo snel mogelijk een rondje hebt gelopen.

Onze ervaring met het spetterende hondje

Jamie en Fenna vinden het spel hilarisch. Het is een vrij eenvoudig spel, want ook Fenna (3 jaar oud) speelt al vrolijk mee. Het is eenvoudig, leert de kinderen kleuren en tellen. En het aller leukste is natuurlijk het water en het spetteren van de hond. De spanning bij het draaien aan de knop zorgt voor gespannen maar ook vrolijke gezichtjes, heerlijk om te zien! De kinderen gierden het uit: ‘Pas op! Hij gaat spetteren!’ Wat ons betreft ook een terechte ‘Speelgoed van het jaar 2017’ winnaar.

Review Soggy Doggy

 

Mocht je bij de woorden water en spetteren al afhaken? Niet doen! Natuurlijk moet je na afloop het één en ander afdrogen, maar het valt enorm mee. En het is natuurlijk maar gewoon water. Ben je nieuwsgierig? Je kunt Soggy Doggy online bestellen.

Hebben jullie Soggy Doggy al eens geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Spelletjes
Gezinsuitbreiding bij SoMama

Het blijft toch altijd leuk om wat nieuws te vertellen. Iets waar wij hier in huis allemaal heel blij mee...

Sluiten