Welkom op SoMama! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en dat je op deze pagina terecht bent gekomen houdt waarschijnlijk in dat het je leuk lijkt om een samenwerking te starten. Dan ben je helemaal aan het juiste adres, ik sta overal voor open! Hieronder een korte toelichting op de verschillende samenwerkingsmogelijkheden:

PERSBERICHTEN
Voor mijn blog wordt ik graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over o.a. leuke events, nieuwe producten en overig nieuws met betrekking tot de onderwerpen die worden besproken op mijn blog. Vrijblijvende uitnodigingen en persberichten kunnen gestuurd worden naar: info@somama.nl

ADVERTORIAL/GASTARTIKEL
Een advertorial of een gastartikel is een artikel door mij geschreven. Dit kan gaan over een bepaalde website of webwinkel, dit zal altijd een persoonlijk artikel zijn gerelateerd aan de onderwerpen die ik behandel op mijn blog. In het artikel verwerk ik één of twee links naar de betreffende website/webwinkel. Er kan een artikel worden aangeleverd, ik garandeer echter niet dat deze op die manier geplaatst gaat worden.

REVIEW
Heb je een leuk product waar je graag een review over wilt zien, laat het me dan weten! Producten mogen altijd opgestuurd worden, stuur een e-mail naar info@somama.nl voor mijn adresgegevens. Mocht ik het product niet passend vinden voor mijn blog, dan zal ik dat laten weten. Ik zal altijd eerlijk zijn in een review, dus ook als het product niet bevalt. Ook hier geldt dat er één of twee links toegevoegd kunnen worden. Tevens zullen er altijd foto’s van de producten worden toegevoegd aan de review, in overleg eventueel een video.

WINACTIES
Het is altijd mogelijk om producten aan te bieden die in een winactie vergeven kunnen worden. Iedereen vindt het natuurlijk leuk om gratis producten te ontvangen, daarnaast vind ik het ook erg leuk om andere blij te maken. De winacties zullen altijd gedeeld worden op mijn blog en alle gekoppelde Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+).

Wil je samenwerken of heb je nog een vragen/suggesties neem dan contact op via info@somama.nl