Sans-online
Shoppen

Tip! Kleding shoppen bij Sans-online!

Kennen jullie Sans-Online al? De webshop waar je moet zijn als je even lekker eenvoudig je winkelmandje wilt vol gooien! Je vindt er ontzettend veel bekende merken zoals Vero Moda, Only, Vila, Pieces, Esprit en ga maar door. Je vindt er echt terecht voor een complete outfit, broeken, shirts, vesten, schoenen en sjaals ze hebben het allemaal! Stiekem baal ik een beetje dat ik deze webshop pas sinds kort heb ontdekt!

Heel eerlijk gezegd kende ik het tot voor kort ook helemaal niet. Ik had er wel eens iemand over gehoord maar was er nog nooit wezen kijken, toen ik het ook op de radio hoorde was het toch eens tijd om te gaan kijken en wat leuks te bestellen! Toevallig ben ik in december rigoureus door onze kledingkast gegaan dus het kon wel een aanvulling gebruiken. Van standaard spijkerbroeken met vormloze vesten ben ik overgestapt naar wat vrouwelijkere kleding. Even shoppen bij Sans-online kwam dus heel gelegen.

Toen ik op Sans-online terecht kwam kon ik het niet laten om even onder het kopje sale te kijken en tot mijn verbazing hadden ze enorm veel kleding nog in mijn maat en voor hele leuke prijzen! Meestal vind ik in een sale hele leuke kleding die dan net een paar maten te klein is ;), maar daar had ik in dit geval geen last van. Ik zocht een broek, hemdje en een vest uit, zie hieronder:

Sans-online kleding

Een prachtige broek van Only, broeken van Only droeg ik vroeger ook al vaak en zitten nog steeds perfect! Een hemdje van Pieces dat altijd makkelijk te combineren is en een vest van Vero Moda. Geen vest van de Primark dat na drie keer wassen zijn vorm verliest, gewoon een heerlijk vest wat ook nog eens leuk te combineren is met de broek! Ik ben heel blij met mijn aankopen en denk dat ik nog wel eens vaker wat ga bestellen, want ik houd nou eenmaal van eenvoudig de leukste kleding op de kop tikken!

Shoppen jullie wel eens bij Sans-online? En wat vinden jullie van de aankopen?

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Sans-online. —

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Josan

  Ik zat toevallig gisteravond even te kijken omdat ik op zoek was naar een jurkje. Leuke kleding

 2. Charlotte

  Zij hebben leuke dingen! Ik koop er vaak mijn basics, shirtjes en leggings enzo

 3. Wilmaaa

  Heel mooi, ik vind vooral de broek mooi 🙂

 4. Volgmama

  Ik ken het nog niet, ik ga straks even kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Fijne Kerst(outfits)!

Laatst had ik het al een keer over outfits voor kerst, wel of niet elk jaar een nieuwe outfit? En...

Sluiten