Shoppen

Shoplog: 70% korting bij de Zeeman

Volgens mij is iedereen wel bekend met bepaalde geluksmomentjes, momenten waarbij je denkt dat heb ik even lekker voor elkaar. Dit moment had ik laatst tijdens de uitverkoop bij de Zeeman.

Voor de kinderen haal ik daar regelmatig kleding vandaan, ook dit keer liep ik langs de Zeeman. Ik zou alleen naar de supermarkt gaan, maar het bordje 30% extra korting trok mij aan als een magneet 😉 . Jamie was met me mee en wilde graag op de welbekende ‘draaimolen’ bootjes, dus die heb ik blij gemaakt met 50 cent, had hij ook even zijn geluksmomentje, haha.

Ik kon heerlijk even tussen de rekken kijken en ging al snel op zoek naar een mandje. Voor Jamie hadden ze genoeg leuke dingen, voor Fenna helaas wat minder, maar op het volgende resultaat was ik toch wel trots:

Aankopen van de Zeeman

Vesten, shirts, onderbroeken, sokken, etc.!

Ik kocht in totaal 17 artikelen voor €24,25, dus dat is slechts €1,43 per artikel. Toen ik later de originele verkoopprijzen bekeek, bleek ik zo’n 70% bespaard te hebben. Dit is nou echt mijn favoriete manier van winkelen. Gezien het feit dat ik niet van winkelen houd, was dit dus echt een geluksmomentje. Binnen een korte tijd, veel gekocht voor weinig geld. Ooit hoop ik nog eens aan Extreme Couponing  (programma op TLC) mee te doen, hihi.

De Zeeman behoort dus ook tot één van mijn favoriete winkels. Eerder kwamen de Action en de Lidl al voorbij. Overigens is het bij de Zeeman wel opletten met kinderkleding, naar mijn idee krimpt dit toch wel enigszins.

Bij welke winkels shoppen jullie meestal tijdens de uitverkoop?

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Linda

  Wow, dat is echt de moeite waard. Goed bezig! Mij lukt dat dus nooit.

 2. Marguerita

  Wow, dat is nog eens voordelig shoppen! Goed gedaan! Ik ben nog niet bij Zeeman binnen gelopen om mijn portemonnee te beschermen maar dit klinkt wel heel voordelig

  • SoMama

   Nou zeker een keer doen! Al moet je qua de uitverkoop wel echt geluk hebben. Ze hebben overigens ook best vaak look-a-like kleding van duurdere merken.

 3. Nathalie Mulckhuijse

  Hihi ik ben ook een koopjesjager!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Lauwe Smoes: Groupon & Mooieslingersenballonnen.nl

Het is jammer dat je als consument soms echt te klantonvriendelijk wordt geholpen. Je zou toch denken dat dit sinds...

Sluiten