Shoplog Lidl & Hoogvliet Pyjama's
Shoppen

Shoplog: Lidl & Hoogvliet

Eigenlijk plaats ik hier regelmatig een shoplog van de Action of van de Primark. Hierin komt van alles voorbij, van huishoudelijke artikelen tot kleding. Vandaag laat ik jullie eens zien wat ik de laatste tijd bij de Lidl en de Hoogvliet heb weten te scoren. Al moet ik heel eerlijk zeggen, dat ik moeders en schoonmoeders op pad heb gestuurd dus mijn dank is groot. Nu zul je wellicht denken Lidl en Hoogvliet, gaan we de wekelijkse boodschappen zien. Maar nee, dat is niet het geval!

Kinderkleding bij de Lidl
Allereerst een foto van de aankopen bij de Lidl. Al eerder schreef ik dat deze winkel tot één van onze favoriete winkels behoord, zo zijn we gek van de cola van de Lidl. Maar eigenlijk vind ik de Lidl ook gewoon een heerlijke winkel als het gaat om de non-food producten. Zo hebben ze op zijn tijd echt fantastisch spul voor de kinderen. Dit varieert van zomer- tot winterkleding. En afgelopen week hadden ze hele schattige pyjama’s.

Shoplog Lidl & Hoogvliet Pyjama's
Voor Fenna schattige uiltjes, die ook op haar slaapkamertje veel voorkomen. En voor Jamie natuurlijk een wat stoerdere variant. De pyjama’s zijn nog een stuk te groot, maar die komen straks echt wel van pas. Ik kocht ze voor €4,99 per stuk. Naast de pyjama’s had de Lidl ook hele lieve dekbedovertrekken. Voor Fenna zijn we aan het kijken wanneer we een groter bed gaan kopen en daar paste natuurlijk een dekbedovertrek met uiltjes goed bij.

Shoplog Lidl & Hoogvliet - Dekbedovertrek
Spaaractie bij de Hoogvliet
Op de afbeelding hierboven zie je ook nog een dekbedovertrek van ‘The Good Dinosaur’ deze komt bij de Hoogvliet vandaan. Hier hebben ze namelijk een leuke spaaractie lopen. Bij elke 5 euro ontvang je een spaarzegel en acht zegels maken een volle kaart. Met deze volle kaart krijg je korting op producten van The Good Dinosaur en Frozen. Je dient nog een bijbetaling te doen, danwel contant of anders met de gespaarde punten op de klantenkaart. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van €15,99 nam mijn moeder het dekbedovertrek mee.

Shoplog Lidl & Hoogvliet
Ook werden de kinderen beide voorzien van een pyjama, ook op de groei! Hier betaal je nog €9,99 voor. Op zich wel prijzig, maar natuurlijk ook erg leuk. Vooral Jamie was echt dolenthousiast over alle dinosaurussen!

Shoplog Lidl & Hoogvliet Hemden en onderbroekenTot slot kreeg hij ook nog hemden en onderbroeken, waar je nog €6,99 en €4,99 voor bij moest betalen. Voor Fenna gaan we nog een keer terug voor een dekbedovertrek van Frozen, maar voor nu hebben we al twee hele blije kindjes. En stiekem vind mama de aankopen ook erg leuk, je moet maar net van Disney houden, maar zulke acties vind ik altijd erg leuk.

Kopen jullie wel eens kleding bij een supermarkt?

Dit artikel heeft 7 reacties

 1. Charlotte

  Je bent goed geslaagd. Ik heb nog nooit kinderkleding in een supermarkt gekocht geloof ik. Wel gisteren nog wat bij de Action hihi. (Komt vanmiddag online )

 2. MamaOnderneemt

  Eigenlijk niet. Alhoewel ik heb wel een keer een sjaal en een muts gekocht en een keer een dekbedovertrek van Mega Mindy.

 3. Nicole

  De Hoogvliet ken ik niet. Koop wel eens kleding bij de Lidl maar wat doorgaans normale shirtjes zijn gebruik ik dan als pyjama. Vind ze niet mooie genoeg voor zo vaak maar wel in bed

 4. Simpel, met een snufje liefde

  Ik heb weleens wat bij de lidl gekocht, nu niet meer want ik kom er bijna niet meer.

 5. Nicole

  Spencer heeft rompers van de Lidl. Bevallen prima! Hoogvliet ken ik niet. Hebben wij hier niet.

 6. Bregje

  Jaa de Lidl heeft vaker leuk spul! Van de winter heb ik er fijne sokken voor de dreumes gekocht! Pyjama’s heeft ie al genoeg, want ik vond ze ook leuk, zeker voor dat prijsje!

 7. Fitnessgeek

  Meestal koop ik geen kleding bij de supermarkt want ik let er dan niet op. Je hebt leuke kleren gevonden. Vanaf nu ga ik beter opletten als ik in een supermarkt ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
5x de meest bizarre baby- & kinderproducten!

Wanneer je voor het eerst moeder wordt gaat er een wereld voor je open. Althans dat was bij mij het...

Sluiten