Winterkleding bij de Zeeman
KinderenShoppen

Shoplog: winterkleding bij de Zeeman

Het is alweer even geleden, maar in augustus gaf ik jullie al een sneakpreview van de winterkleding die dit jaar bij de Zeeman te vinden is. Het kon natuurlijk ook niet uitblijven, ik moest even een bezoekje brengen aan de Zeeman. Een groot gedeelte van de winterkleding had ik al in huis, maar die kleine Zeemanprijsjes zorgen er toch voor dat ik er bijna nooit met lege handen weg kom. Kijken jullie mee welke winterkleding bij de Zeeman werd uitgekozen door onze kinderen?

Winterkleding bij de Zeeman

Winterkleding bij de Zeeman heb je voor jong en oud. Voor de allerkleinsten maar ook voor de tieners vindt je er van alles. Zelf ging ik op zoek naar kleding in de maten 98 en 104/110. Hoewel er twee jaar verschil zit tussen Jamie en Fenna is dat aan de kledingmaten niet te merken! Al snel zag ik van alles voorbij komen van broeken tot lekkere warme vesten. Eigenlijk hadden de kinderen niet per definitie echt iets nodig, toch kon ik voor alle aankopen wel een goede reden verzinnen.

Voor Jamie

Voor Jamie zag ik al heel snel een vest wat hij graag wilde hebben. Een lekker warm vest met aan de binnenkant een soort bont. Zijn vader heeft ook zo’n vest dus het eerste wat hij riep was dan ook ‘Net als papa, super warm, ik wil hem nu aan!’. Dat was dus meteen een hit. Vlakbij hing een (zoals wij het noemen) chill broek. Een lekkere zachte broek met daarop de Minions. Heerlijk voor de regenachtige zondagen!

Jamie en Fenna hadden niet echt heel veel zin om op de foto te gaan, ze rende liever rond in hun nieuwe kleding. Dus hopelijk kunnen jullie het toch een beetje zien op de foto’s.

Winterkleding bij de Zeeman

Jamie was er blij mee en mijn portemonnee ook!

Voor Fenna

Fenna was mee naar de Zeeman. Die wilde al snel alles van de rekken trekken. Want je ziet er allerlei Disney figuren voorbij komen. Begon het met Frozen koos ze uiteindelijk voor deze schattige trui! Met een simpele maar bijpassende broek verlieten we uiteindelijk de winkel.

Winterkleding bij de Zeeman

Mocht je willen weten wat ze nog meer in de wintercollectie hebben zitten, bekijk dan nog even de sneakpreview van de Zeeman van een tijdje geleden of bekijk de collectie op de website van Zeeman. Het aanbod is namelijk heel divers!

Hebben jullie iets uit de wintercollectie van de Zeeman aangeschaft?

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Charlotte

    Ah ziet eruit als heerlijke relaxte winteroutfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Alle eerste keren van onze 4-jarige

Als je kindje de leeftijd van vier jaar bereikt verandert er eigenlijk best wel wat. En heel eerlijk, bij een groot...

Sluiten