Baby- en kinderartikelen
Shoppen

Shoptip! Baby- en kinderartikelen voor een prikkie!

Op het moment dat ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen hield ging er van alles door mij heen! Blijdschap, geluk en zenuwen bijvoorbeeld, maar al snel dacht ik ook aan de praktische zaken. Wat dacht je van het inrichten van een babykamer, het kiezen van een kinderwagen, de schattige babykleertjes, auto- en kinderstoelen, wipstoeltjes, slaapzakken en ga maar door! Allemaal heel leuk en schattig maar ook allemaal een flinke uitgave al die baby- en kinderartikelen!

Baby- en kinderartikelen

Al snel ging ik op zoek naar de koopjes, de leukste aanbiedingen, kortingen en ik zocht veel op Marktplaats. Naast het feit dat je op deze manier kan besparen werd het ook gewoon een sport. Zo goedkoop mogelijk de leukste baby- en kinderartikelen aanschaffen. Toen ik dit weekend een aantal leuke online veilingen tegen kwam bij BVA Auctions moest ik hier meteen weer aan denken. En ik wilde deze jullie dan ook niet onthouden!

Leuke kinderartikelen voor een prikkie!

 


Je vindt de bovenstaande producten in drie verschillende veilingen terug: Kinderwagens, buggy’s en accessoires veiling 1, veiling 2 en veiling 3. Veiling nummer 1 sluit vanavond al, dus grijp nog snel je kans! De overige veilingen sluiten op dinsdag 16 en woensdag 17 februari 2016.

NIEUW! Er staat weer een nieuwe veiling online: Kinderwagens, buggy’s en accessoires! Meebieden kan t/m dinsdag 26 april, 20:00 uur! NIEUW!

Mocht je nog niet bekend zijn met het veilingprincipe, het werkt heel eenvoudig. Je registreert je op de website van BVA Auctions, je zoekt het product waar je op wilt bieden en je plaatst een bod. Let hierbij wel op de extra veilingkosten die worden berekend, voordat je bevestigd zie je altijd precies wat je betaalt maar het is wel even goed om dit in de gaten te houden. De producten dienen in sommige gevallen opgehaald te worden maar kan je ook altijd thuis laten bezorgen, meer informatie hierover vind je op de website zelf.

Hebben jullie wel eens een product gekocht in een online veiling?

Dit artikel heeft 7 reacties

 1. Charlotte

  Mijn man biedt wel eens mee op veilingen op deze site maar zelf heb ik het nog nooit gedaan.

 2. Bregje

  Handig!! Had ik dat geweten, ben groot Koelstra fan! Maar nu hebben we alles al in huis haha! 😉

 3. Simpel, met een snufje liefde

  Dat is nog eens een goede tip! Ik heb vroeger ooit iets via ebay gekocht.

 4. MetMirjam

  Deze site kon ik nog niet! Handige tip!

 5. Mona - Vandaagismooi.nl

  Goede tip inderdaad! Ik koop vaak iets via Marktplaats, Ebay en facebookgroepen. 🙂

 6. jodi - liefthuis

  I love Marktplaats, maar dit is ook echt een goede tip. Ik ga meteen kijken.

 7. Nathalie

  Op ebay en facebookgroepen wel eens meegedaan maar nog niet bij BVA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
De geboortestempel: eenvoudig & uniek! + WINACTIE (GESLOTEN)

Een geboortestempel! Een wattus? Ja, dat was serieus het eerste wat ik dacht toen ik voor het eerst het woord...

Sluiten