Sinterklaas cadeaus
KinderenShoppen

Sinterklaas cadeaus #1 – Favoriete speelgoed

Het begint alweer op te schieten, de decembermaand! Wij vieren Sinterklaas en Kerst gezellig met familie/vrienden en uiteraard met cadeaus. Voor het uitzoeken van de Sinterklaas cadeaus hebben wij het speelgedrag van Jamie en Fenna onder de loep genomen. Waar spelen zij veel mee?

De favorieten van Jamie (5 jaar)

We hebben eigenlijk wel kunnen concluderen dat Jamie ontzettend druk kan zijn, hij is gek op kunstjes doen, hardlopen en gekke streken uithalen. Wanneer hij wel rustig aan het spelen is richt hij zich vooral op het speelgoed waar mee gebouwd kan worden. Denk hierbij aan Lego, K’nex en Kapla. De favorieten van Jamie en tevens leuke tip als Sinterklaas cadeaus:

LEGO City Politie sets

LEGO City Snelle Achtervolging

Bouwen met LEGO doet Jamie graag. Het liefst speelt hij met de LEGO city politie sets zoals de snelle achtervolging & het ATV-arrestatie team. Op zijn verlanglijstje staat nog het LEGO city politiebureau om de serie compleet te maken!

Kapla, educatief & favoriet

Kapla

Al eerder is voorbij gekomen dat Kapla favoriet is. En dit is het nog steeds, in combinatie met allerlei andere bouw benodigdheden wordt het gebruikt. Het is zo leuk om te zien hoe creatief kinderen worden wanneer zij Kapla tot hun beschikking heeft. Kapla hebben ze in verschillende kleuren, hier hebben we een Kapla doos met 200 plankjes, hier kunnen de kinderen genoeg mee bouwen, maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld de kleuren: geel of rood. Tevens heb je voor de wat oudere kinderen de Kapla Challenge, ziet er ook erg leuk uit!

K’nex bouwsets

K'nex bouwsets

Tot slot wordt er van alles gebouwd met K’nex bouwsets. Auto’s, bruggen, vliegtuigen de gekste dingen komen voorbij. Hier in huis hebben we een achtbaan en verder nog heel veel K’nex van vroeger. Jawel, zelfs ik was vroeger K’nex fan. Er zijn nog heel veel verschillende sets die aangeschaft kunnen worden, maar die zijn wel voor kinderen die wat ouder zijn.

De favorieten van Fenna

Fenna bouwt regelmatig met Jamie mee, maar is vooral ook gek op haar knuffels & poppen, een buggy voor alle knuffels en poppen en ze is gek op spelletjes zoals memorie en kwartetten.

VTech Little Love Bedtijd Baby

VTech Little Love Bedtijd Baby

Deze pop hebben we al een hele tijd in huis en ligt standaard bij Fenna in bed of in haar eigen poppenbedje. En samen met een heleboel andere knuffels wordt er goed voor haar gezorgd. De Vtech Little Love bedtijd baby wil graag geknuffeld worden en zingt slaapliedjes. Voor het slapen gaan kan er worden geluisterd naar mooie bedtijdverhaaltjes en rustgevende melodietjes.

Baby Born buggyBABY born buggy

Fenna heeft de echte Baby Born buggy, zat vorig jaar tussen de Sinterklaas cadeaus! En is nog steeds favoriet. De buggy is natuurlijk bedoelt is voor poppen en knuffels, maar blijkt zo sterk te zijn dat ook Jamie en Fenna er wel eens in zitten en door de woonkamer heen racen.

Kwartetten & memorie

Woezel en Pip kwartet spel

Fenna is dol op memorie in alle soorten, maar ze is helemaal gek op kwartetten. Al sinds de zomervakantie kunnen wij het zinnetje ‘Ik wil kwartetten!’ niet meer horen, hihi. Inmiddels heeft ze diverse varianten: Woezel & Pip kwartet (junior variant), Kikker kwartet (junior variant) en een K3 kwartet.

Overigens zijn spelletjes hier in huis sowieso favoriet bij beide kinderen. Binnenkort zetten we de overige favorieten spelletjes nog even op een rijtje!

Overige tips Sinterklaas cadeaus

Cadeautjes voor in de decembermaand kosten natuurlijk genoeg, daarom nog een paar tips! Bepaalde websites zoals Dagknaller.nl hebben leuke deals! Zo hadden ze er onlangs een basketbal te koop voor slechts €1,99 (inclusief verzenden), dus zeker handig om in de gaten te houden.

Hebben jullie nog goede tips als het gaat om Sinterklaas cadeaus?

— De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock. — 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen, Shoppen
Sinterklaas en het gouden hoefijzer

De herfstvakantie is hier inmiddels alweer voorbij, maar het was wel het moment om een bezoek te brengen aan de...

Sluiten