Nieuwsbrief SoMama
Persoonlijk

Nieuw op SoMama + kleine update!

Zo, daar zijn we weer. En ik begin natuurlijk met de beste wensen voor 2017. Het is een tijdje stil geweest hier, maar de insteek is om jullie weer regelmatig van leuke artikelen te voorzien! Wel is het af en toe wat lastiger omdat ik helaas de ziekte van Graves nog niet onder controle heb, maar inmiddels gaat het al wel weer een stuk beter in vergelijking met twee maanden geleden. De afgelopen maanden heb ik niet veel gepubliceerd, maar achter de schermen wel al hard gewerkt aan een vernieuwde functie! Een functie die jullie altijd op de hoogte houdt van de laatst geplaatste artikelen in een handig weekoverzicht, dit allemaal via de SoMama nieuwsbrief.

De SoMama Nieuwsbrief

SoMama Nieuwsbrief

Een weekoverzicht? Een artikel? Nee! Ik heb het over een handig weekoverzicht die je elke zondagavond in je inbox zult ontvangen. Deze verstuur ik jullie namelijk per e-mail. Door je heel eenvoudig in te schrijven op deze nieuwsbrief (vergeet niet de bevestigingslink in je e-mail) wordt je wekelijks op de hoogte gehouden.

 

Naast dit weekoverzicht zul je ook als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer er weer een leuke winactie online komt. Kortom je mist niks meer als je je inschrijft voor de SoMama nieuwsbrief. Mocht je na een nieuwsbrief denken, dit is het toch niet, dan is uitschrijven ook heel eenvoudig! Benieuwd naar de SoMama nieuwsbrief, vul dan hieronder je gegevens in.

[optin-cat id=”6241″]

En hoe nu verder?

In het begin gaf ik al even aan dat ik jullie weer vaker van artikelen wil voorzien. Natuurlijk is het even afhankelijk hoe ik mij voel, maar wil beginnen met om de dag. Gaat het goed dan zullen jullie misschien wel weer dagelijks artikelen voorbij zien komen. Hopelijk wordt 2017 hier een jaar met weer veel meer energie!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwsbrief vinden. Laten jullie dat nog even weten? Alle feedback neem ik mee om deze functie te kunnen verbeteren.

— De eerste afbeelding komt van Shutterstock. —

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Frederique

    Ik hoop dat je je veel beter voelt in 2017. Dat het een mooi gezond jaar mag worden! Ik speel ook al maanden met het idee van een nieuwsbrief maar heb de stap nog niet gezet, misschien ook maar een puntje voor 2017 🙂
    Frederique onlangs geplaatst…Top 20 nare jongensnamen met negatieve associatiesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Hieper de piep! + Persoonlijke update

Vandaag is de dag dat ik 29 kaarsjes uitblazen mag! En hoewel menig mens zich dan druk gaat maken om...

Sluiten