Alles Over Speelgoed
Kinderen

SoMama stopt, Alles Over Speelgoed begint!

Je hebt het wellicht al op Facebook voorbij zien komen, maar SoMama stopt ermee. Dit ligt niet aan jullie lieve lezers, maar dit is iets waar ik al een tijdje mee worstel. Vandaar dat het hier de afgelopen maanden ook ontzettend stil is geweest. Wellicht heb je het zien aankomen, misschien ook niet. Dus vandaag een kleine toelichting en toch ook nog leuk nieuws!

Te persoonlijk

Een tijdje geleden ben ik gestopt met het plaatsen van herkenbare foto’s van de kinderen. Want kinderen en privacy, hoe gaan we daar mee om? In een eerder artikel, heb ik jullie daar al meer over verteld. Later begon ik ook te twijfelen over alle persoonlijke verhalen. En bij twijfel niet doen heb ik altijd gezegd! Maar als je wel ontzettend graag wilt blijven schrijven, wat doe je dan? Precies, een nieuw project starten!

Alles Over Speelgoed

Samen met Nicole van Everyday-life.nl ben ik een nieuw project gestart. Op www.allesoverspeelgoed.nl wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, de leukste trends en de tofste winacties op het gebied van speelgoed.

Alles Over Speelgoed

Tot en met 16 maart 2018 kan je daar mee doen aan een aantal ontzettend leuke winacties:

Hopelijk volg je ons daar! En anders heel erg bedankt voor de afgelopen jaren 🙂

 

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Femke Dekker

    Veel succes met de nieuwe uitdaging. Ik kijk en lees daar weer met je mee!

  2. Jeanne

    Ik heb altijd genoten van je verhalen. Bedankt daarvoor! Veel succes en plezier bij je nieuwe uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Kinderen
Geocaching – het moderne schatzoeken

Op een prachtige dag een heerlijke wandeling door het bos maken. Dat is genieten geblazen toch? Of misschien toch niet?...

Sluiten