ShoppenTrouwen

Trouwalbums van Webprint + WINACTIE (GESLOTEN)

Je trouwdag is ongetwijfeld de mooiste dag van je leven. Dat was bij ons in ieder geval wel het geval, twee prachtige dagen zelfs. We trouwden namelijk ‘normaal’ op het gemeentehuis en ook nog eens op het dancefestival Summer Energy. Prachtige dagen met maar liefst twee fotografen, die alles hebben vastgelegd. Super tof natuurlijk, maar dat zorgde later ook wel echt voor een uitdaging. Het maken van de trouwalbums is namelijk niet echt heel makkelijk als je uit zo’n 2.800 foto’s moet kiezen!

Nadat ik voor de honderdste keer de vraag kreeg óf onze trouwalbums al af waren besloot ik dat ik er toch maar eens aan moest geloven. Ik begon een selectie te maken uit alle foto’s, wat een werk! Niet veel later besloot ik gewoon maar te beginnen. Hiervoor koos ik Webprint waar ik al eerder diverse fotoproducten heb besteld en ik ging aan de slag. Het werkt heel simpel, je maakt een account aan en kunt via hun software aan de slag. Het is een kwestie van foto’s uploaden en je album (of ander fotoproduct) inrichten zoals je graag zou willen. Super simpel!

Webprint Trouwalbum

Voor beide dagen maakte ik uiteindelijk een apart album, want het werd echt teveel voor slechts één album! Beide albums beginnen met een foto en een tekst:

Webprint Eerste pagina

We hebben nu dus twee boeken met dezelfde personen maar in een hele andere context. Officieel in het gemeentehuis en gewoon echt heel vrij en tof op een festival. Zo zie je hier uit beide albums het moment van het jawoord.

Webprint Het Jawoord

En nog twee pagina’s met de bijzonderste momenten op beide dagen. Wat dacht je van mijn broertje die mijn getuige mocht zijn. En mijn jurk die werd gesigneerd door niemand minder dan Quintino!

Webprint Bijzondere Momenten

Wij zijn in ieder geval weer heel tevreden met de albums. Hoewel de eerste bestelling niet helemaal goed binnen kwam (kaft van album één met de inhoud van album twee) gaf het ons wel de mogelijkheid om de albums nog even helemaal te finetunen, want Webprint bood uiteraard de optie om beide albums opnieuw te laten drukken. Zo kan ik jullie dus ook meteen vertellen dat de klantenservice van Webprint ook graag met je meedenkt in oplossingen. Ik zou er zo weer bestellen.

Webprint.fw

Win een shoptegoed van 30 euro bij Webprint!
En wat nog leuker is! Één van jullie mag binnenkort ook wat bij Webprint bestellen ter waarde van 30 euro! Dit hoeft uiteraard geen trouwalbum te zijn. Wat dacht je van foto’s, een kalender, een foto op canvas of plexiglas, kaarten of andere fotocadeaus. Het staat je helemaal vrij! En wat is er nou leuker dan een prachtige foto als herinnering.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel, je hoeft alleen maar de volgende stappen te doorlopen:
1.  Vertel in een reactie waarom je graag wilt winnen! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 25 maart. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht!

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Webprint.  Voor meer leuke winacties kan je terecht op Prijsvragengala.nl

Dit artikel heeft 26 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde

  Mooie albums! Ik zou graag eindelijk een album willen maken van ons avontuur in Amerika toen we daar 8 maanden gewoond hebben. We zijn nu alweer 4 jaar weer in Nederland en ik heb nog steeds geen album gemaakt.

 2. demallemolenmoeder

  Mooie albums zeg! Aangezien mijn kast al uitpuilt met fotoalbums en onze muur al vol hangt met foto’s gun ik het een ander. Leuke actie! Succes iedereen.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…15x leuke items Kixx-onlineMy Profile

 3. Armanda Boskaljon

  Wat een gave foto’s! En de albums zijn prachtig! Hoop dat wij ook zo’n mooie herinnering krijgen als we gaan trouwen. Ik doe graag mee met de actie. Dan kan ik een mooi fotoboek maken van het eerste jaar van Jazzlynn…

 4. Bregje

  Fijn dat de albums af zijn! En toffe winactie, alleen ik sla even over. 😉

 5. Nathalie

  Heel gaaf! Ik zeg goed gelukt 😀

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik twee mooie fotoboeken voor mijn tweeling van 3 maanden wil maken! Dus dat zou dan veel geld schelen !! 🙂

 6. Vlijtig Liesje

  Wat een leuke foto’s! Een mooi album is het geworden.

 7. Hanna

  Ik doe graag mee met je winactie! Je boeken zien er mooi uit en ik vind het zelf altijd lastig om een echte goed service te vinden waar je ook een echt mooi product mee krijgt.

 8. Miranda de Jong

  Eerder maakte ik elk jaar een prachtig album, sinds ik gescheiden ben is dit er helemaal bij ingeschoten. Wellicht leuk om het zo weer op te pakken

 9. Lesley

  O ik doe graag mee aan deze winactie! Mijn moeder heeft een fotoshoot gehad als verrassing voor mijn vader maar moet het resultaat alleen nog printen. Ze vroeg mij waar ze dat kon laten doen en ik zei gelijk webprint. haha Dit komt dus goed van pas!
  Volg je op FB, instagram en twitter

 10. Daphne

  Het is zo fijn als je al je foto’s ook in boeken hebt of leuk aan de muur hebt hangen. Afgelopen jaar zijn wij verhuisd en mijn kleine mannetje is nu 1,5. Ik heb nog heel veel fotowerk te verrichten. Uitiendelijk valt het allemaal tegen ook qua kosten, dus ik kan het goed gebruiken om mooie herinneringen te creëren, zoals jij eigenlijk.

 11. Ilsiee prins

  Super zeg! 😉 Dan kan je elke keer makkelijk terug kijken op die onvergetelijke dag! Heeel erg mooi zeg, de foto’s en de albums natuurlijk ook! 😉
  Toen mijn zussen gingen trouwen, heb ik zelf voor ze een foto boek gemaakt… En zelf ook 1 gehouden natuurlijk.. Af en toe blader ik er nog eens door, heeerlijk! 😉
  Ik doe graag mee voor dat fijne shoptegoed, wij wonen net in een nieuw huisje dus wat leuks aan de muur zal super zijn!
  Volg je ook op FB& twitter..
  Fijn weekend,
  groetje ilsiee

 12. Alicia Hofman-Voshol

  Ik doe graag mee! Ik zou heel graag een album maken voor mijn meiden!

 13. Nina Mol

  Toffe actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon die binnenkort naar Marokko gaat 🙂

 14. Aniek

  De vakantie komt er weer aan…..

 15. Susan Z

  Wat een leuke actie! Ik zou zo graag een trouwalbum van onze bruiloft willen samenstellen. Dan kan ik mijn lieve schat hier mee verrassen ♡♡

 16. Sandra

  Leuk altijd zo’n foto-album en jullie zagen er prachtig uit! Ik doe graag mee met deze actie, mijn dochter gaat binnenkort naar Londen met school. Kan zij een mooi album maken als herinnering!

 17. Jan

  De beste feest herinneringen opgeslagen in een prachtig fotoboek

 18. Ling Choi

  Ik heb mooie herinnering aan de zomervakantie 2015 en zou er graag een mooi fotoboek willen maken zodat ik vaker kan kijken en wegmijmeren.

 19. melissa

  Ik wil graag een foto uitvergroten van mijn 2 lieve kids nu ze nog zo klein zijn en zoveel op elkaar lijken. ik volg en like via fb.

 20. Anneliese de Waal

  Ik zou graag een foto op canvas willen bestellen van de kinderen, lijk me heel erg leuk om een foto op canvas van de kinderen te hebben !! 🙂

 21. Barbara Beun

  Wat een leuke actie, ik wil graag winnen om een mooie foto op plexiglas te laten maken, voor een mooie plek op de muur in de huiskamer.

 22. Nathalie

  Leuke winactie! Ik doe graag mee!
  Wil fotoalbums voor de meiden gaan bestellen van onze korte vakantie naar Parijs/Disney!

 23. Fleur

  Leuke winactie! We zijn net verhuisd, dus nog veel leuke muren waar we mooie familie herinneringen op kunnen hangen

 24. Anita H.

  Een foto op canvas voor aan de muur kan ik zou ik wel leuk vinden.

 25. Dino Neutel

  Wat een gave actie. Ik wil graag de foto’s van het feest ivm 20 jaar huwelijke hier mee gaan verzilveren 🙂

 26. Esmee Cnossen

  Ah wat gaaf! Ik wil al zo lang de trouw foto van mijn ouders op mijn kamertje hebben! Geweldig om steeds aan terug te denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen, Trouwen
Shoplog: Jippie Kledingbeurs

Afgelopen weekend was het weer zover, de Jippie Kledingbeurs! Al eerder schreef ik een artikel over de vorige editie en...

Sluiten