Trouwvervoer
Trouwen

Trouwen #4 – Het vervoer

Hoe wilde ik trouwen? Voordat wij de mogelijkheid kregen om op het festival Summer Energy te trouwen had ik er helemaal nog niet over nagedacht. Wilde ik trouwen als een prinsesje in een koets of wilde ik trouwen in een mooie auto? Toen het moment eenmaal daar was besloten wij het gewoon allebei te doen! En leuk dat het was!

Ik wilde ontzettend graag trouwen in een koets! Voor de bruiloft dacht ik overigens ‘Waarom zou ik trouwen, wat is de toegevoegde waarde?’, tijdens de voorbereidingen was ik helemaal om. Vraag me niet hoe het kan, maar het lijkt wel een soort virus, alles moet zo mooi als het maar kan. Al snel opperde ik dus het vervoeren in een koets. Heel resoluut kwam daar de domper: ‘Ik trouw absoluut niet in een koets’. Dus, dat was even flink balen en niet echt leuk. Ik ging dus maar op zoek naar een klassieke auto, wat trouwen in een sportwagen, zo’n platgeslagen wagen (zoals ik het noem 😉 ) zag ik dan weer niet zitten. Als snel had ik mijn focus verzet naar de locatie voor de fotoshoot, want daar kon ik wel nog lekker over dromen. Ik was er eigenlijk vrij snel uit, ik wilde foto’s laten maken op de Soesterduinen. Toen ik dit voorstelde kwam de tweede domper ‘Dat kan niet’, ik vroeg hoezo dat kan niet? Wat bleek meneer had al vervoer geregeld en naar de Soesterduinen was te ver. Ik begreep er geen snars van en bleef daardoor ook doorvragen, tot ik uiteindelijk tot maar één conclusie kon komen. Meneer had toch een koets geregeld!! Hoewel het geen verrassing meer was vond ik het alsnog fantastisch!! En als je de foto’s hieronder ziet dan kan je ongetwijfeld bedenken waarom ik zo blij was.

Koets

Als tweede regelde Mike een mooie auto, via onze buurman konden wij een Ford Kuga regelen, waarmee we dus toch ook de fotoshoot konden laten plaatsvinden op de Soesterduinen. Mike was nog eens blij dat hij in een ‘vette bak’ kon rijden. Achteraf gezien was ik ook heel blij, want ik kwam al met moeite met mijn jurk in die auto, dus hoe ik in een kleine klassieke auto had gepast is mij nog een raadsel.

Trouwvervoer auto

De auto was het eerste vervoersmiddel op trouwdag nummer 1, Mike haalde mij op om vervolgens door te rijden voor de fotoshoot. Bij terugkomst stond niet veel later de koets klaar om ons naar het gemeentehuis te vervoeren. En raad eens, ook de tweede dag, toen wij trouwende op het festival werden wij met de koets vervoerd! En allebei de dagen waren zo bijzonder, ik voelde me net de koningin. Heel veel mensen vonden het heel leuk om te zien, feliciteerden ons of zwaaiden heel vrolijk. Een echte aanrader dus!

Voor het vervoer per koets wil ik nogmaals Klaas en Herma van Stalhouderij Martin Bakker bedanken. Jullie hebben ons absoluut twee mooie dagen bezorgd! Op hun Facebookpagina kan je nog veel meer leuke foto’s van o.a. bruiloften zien. Alle foto’s hierboven zijn gemaakt door Mijke Derks Fotografie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Trouwen
Trouwen #3 De Jurk (met handtekeningen)

We gaan verder met inmiddels deel #3 van de trouwserie, de jurk! Als je dan een datum hebt dan is...

Sluiten