Trouwen

Trouwen #6 – Wij trouwden op een festival!

Op het podium.

Was het afgelopen donderdag de dag, dat het alweer drie maanden geleden was dat wij trouwden, is het vandaag toch de dag dat we voor de tweede keer trouwden! Ja, je leest het goed. De tweede keer was niet officieel, maar even bijzonder als de eerste dag dat wij trouwden. We trouwden in een opblaaskerk, werden getrouwd door een DJ van SlamFM, stonden in onze trouwjurk op het podium van het dancefestival Summer Energy en hebben een aantal leuke DJ’s ontmoet. Hoe dit zo kwam, ga ik je nu vertellen!

Vorig jaar oktober, geloof ik, stond er een oproep in de media: ‘Wie wil er trouwen op een Dancefestival?.’. Mijn moeder zag dit en stuurde het door met de opmerking: ‘Echt iets voor jullie!’. Het festival zou plaatsvinden op 30 mei, de dag dat wij 5 jaar samen waren. Dus ik dacht, ik geef ons gewoon op! Ergens in februari kregen we ineens een telefoontje of we nog interesse hadden? Ik was eerlijk gezegd allang weer vergeten dat ik ons op had gegeven. Maar vanaf dat moment ging het balletje rollen, we werden uitgekozen en mochten samen met een ander stelletje gaan trouwen op Summer Energy.

En nog een keer!

Op 6 juni 2015 (het festival vond een week later plaats) was het zo ver. Om half 6 zouden wij gaan trouwen. Dus eigenlijk begon de dag vrij rustig, de kinderen gingen wederom naar opa en oma. Om 13 uur kwam de kapster en zij deed weer mijn haar en make-up. Deze dag liep nog even een stukje rustiger, ik kon heerlijk rustig aan overal van genieten. Het was namelijk toch allemaal extra, liep het iets anders dan gepland, lekker boeiend! De eerste trouwdag was toch al fantastisch geweest. Maar goed, het liep alsnog gesmeerd. Ik werd later in de middag in mijn trouwjurk gehezen en we stapten wederom op de koets om naar het festival gebracht te worden. Toen we daar aan kwamen kon je de opblaaskerk al zien staan, bizar! We werden precies voor de ingang neergezet en we konden het terrein op.

Eenmaal aangekomen stonden daar al allemaal familie, vrienden en collega’s en het feest kon beginnen. In de opblaaskerk werden wij getrouwd, door niemand minder dan SlamFM DJ Igmar Felicia. Er was ook wat pers aanwezig, voor een artikel in de krant. Igmar trouwde ons heel leuk, hij gaf Mike even een nieuwe naam, maar ach wat maakte het uit! Na de ceremonie namen we de felicitaties in ontvangst en kon iedereen zijn gang gaan op het festival. We hadden naast de opblaaskerk een eigen tent, waar iedereen kon genieten van een hapje en een drankje. Er stond een Fotodoosch dus vermaak was er ook zeker. Ik moet zeggen, ik genoot ervan!

Handtekening van Quintino

We mochten zelfs niet veel later, met het andere stelletje dat trouwden, het podium op. Gefeliciteerd worden door 4.000 festivalbezoekers is natuurlijk een hele beleving op zich ;). Daarnaast waren we meteen ook backstage waar we gedurende het festival diverse DJ’s ontmoet hebben. Wat dacht je van Quintino, Ferry Corsten en Sidney Samson! Quintino heeft zelfs mijn jurk gesigneerd. Hierna besloot ik mijn jurk uit te doen en lekker door te feesten in kleding die iets gemakkelijker zat. Naasst mijn jurk is overigens ook onze wcdeur gesigneerd door onze familie, vrienden, collega’s en de DJ’s! Die hadden ze dus mooi even uit ons huis meegenomen, super herrinnering!

Na het festival werden wij door de organisatie van het festival naar het Berghotel in Amersfoort gebracht. Waar wij onze huwelijksnacht in een hele mooie suite mochten doorbrengen. Ik merk eigenlijk nu ik dit schrijf dat ik deze ervaring tekort doe met een korte samenvatting, vandaar dat ik hieronder even een flink aantal foto’s ga neerzetten! En ik wil nogmaals iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, het was FANTASTISCH!

Dit artikel heeft 16 reacties

 1. Nadeche

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat jullie op een festival getrouwd zijn. Nog gefeliciteerd!

  Liefs,
  Nadeche

 2. Linda

  Wat ontzettend gaaf! Dat is zo te lezen een super dag geweest. Ook heel origineel met die opblaasbare kerk.

 3. Kelly - Pluiskonijn.nl

  Wat bijzonder zeg, en heel leuk dat jullie waren uitgekozen! Een dag om nooit te vergeten

 4. Renske

  Jeetje, wat een bijzondere en gave ervaring!

 5. Sas

  Wat super tof om te zien. Gaaf!

 6. Pingback: Pascal was mijn getuige! #downsyndroom - SoMama

 7. Pingback: Hoe voelt dat nou? De After Wedding #Tag - SoMama

 8. Pingback: Tot de dood ons scheidt… of toch niet? – SoMama

 9. Pingback: Our love story: de sukkel en het supermarktmeisje! – SoMama

 10. Pingback: Trouwalbums van Webprint + WINACTIE – SoMama

 11. Pingback: Met korting naar Summer Energy! 17 euro ipv 25 euro! - SoMama

 12. Nathalie

  Super, ik krijg er een big smile van. Een geweldige dag toch!

 13. Pingback: Week in foto's #14 - Koningsdag, een nieuw bed & de voortuin - SoMama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Trouwen
Trouwen #5 – De eerste dag

Vandaag is het alweer drie maanden geleden dat wij elkaar officieel het jawoord gaven (we deden het ook nog eens...

Sluiten