Manlief
PersoonlijkTrouwen

Vandaag in de spotlight: manlief!

Hij staat niet vaak centraal, maar vandaag even wel! Niks over Jamie, niks over Fenna en niks over mama! Vandaag staat papa centraal, mijn steun en toeverlaat. Onlangs hebben jullie ons al een klein beetje leren kennen toen ik onze love story deelde, maar vandaag gaan we nog iets verder. Ik kwam namelijk de ‘Meet my boyfriend’ tag tegen, bedacht door Lesley van My Little Hapiness. Ik heb hem iets aangepast, aangezien ik het hier natuurlijk heb over manlief!

Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
Dat heb ik onlangs nog beschreven in our love story! We hebben elkaar niet in een kroeg ontmoet, niet op het werk en ook niet op straat. We zagen elkaar voor het eerst toen we beide een drankje deden bij een gezamenlijke vriend. Liefde op het eerste gezicht? No way!

Waar was jullie eerste date?
Wat slecht, ik weet het gewoon niet meer precies. Ja, het was een avond je naar de bioscoop. Maar welke film? Echt geen flauw idee. We waren al zoveel avonden op stap geweest, dat het ook niet echt meer als een echte date te bestempelen is.

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?
We zijn eerst een hele tijd vrienden geweest, dus ik had de ouders van manlief wel eens ontmoet. Was meer alleen een hallo. De echte ontmoeting kwam toen ik een suprise party organiseerde voor manlief bij ons op de camping. Toen zijn ouders daar aan kwamen lopen keek hij nogal vreemd op.

Wat vind je het leukst aan je man?
Hij brengt een glimlach op mijn gezicht. Natuurlijk kan ik hem soms ook wel achter het behang plakken, maar op de juiste momenten weet hij mij aan het lachen te maken! En daarnaast is hij gewoon de liefste, en een fantastische vader!

Wat was jullie eerste vakantie samen?
Dit was meer een lang weekend weg, maar wel samen in een tent, haha! Ondanks dat hij dat nooit van zijn leven meer wil, kregen we vlak daarna pas echt een relatie. Onze eerste echte vakantie als vriend en vriendin was naar Duitsland. We zijn eigenlijk nog nooit ver weg geweest.

Kleffie en beffie, of doe maar gewoon normaal?
Doe maar gewoon normaal, dan doe je al gek genoeg! Nee, wij zijn niet een stelletje dat de hele tijd aan elkaar hangt. Als we een avondje gaan stappen doen we ook gewoon lekker ons eigen ding.

Trouwen

Wat is jullie gezamenlijke hobby?
Geocachen! Hebben we nu overigens al een hele tijd niet meer gedaan, maar als we de kans krijgen dan is dat toch wel heerlijk om samen te doen.

In welke dingen verschillen jullie heel erg?
Het lijkt bij ons vaak wel alsof we het nooit eens kunnen worden. Onze smaak loopt in veel gevallen erg uiteen. Wil ik het liefst een klein hondje, je begrijpt het vast, dan wil hij een kalf. Wil ik een leuk praktisch autootje, dan heeft hij het liefst een platgeslagen bolide (een sportwagen). En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?
Eigenlijk lijken we best wel op elkaar qua karakter. Allebei zijn we bijdehand, eigenwijs en op zijn tijd ook best wel koppig. En verder zijn we ook weer heel verschillend, zo is Mike een prater en ben ik meer een binnenvetter. Ach we houden elkaar in evenwicht!

Waar is hij goed in?
In het huishouden, absoluut één van zijn kwaliteiten, haha. Nee, even serieus hij is heel goed in papa zijn, echt een heerlijke vader. En hij is heel goed in helpen, hij staat echt voor iedereen klaar, het maakt niet uit waar het om gaat.

Hoe vaak zien jullie elkaar?
Elke dag, we wonen namelijk alweer heel wat jaartjes samen.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Voor onze kinderen!!

Zwangerschap Fenna

Hoe ziet jullie toekomst eruit?
Hopelijk gelukkig en gezond. En dat we over 60 jaar samen achter de geraniums mogen zitten, genietend van onze kleinkinderen. Ik zie het al helemaal voor me.

Lieve schat, ik ben super blij met jou en wil je niet meer kwijt!

Wat vinden jullie de mooiste eigenschap van jullie partner?

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Nathalie

    Ah, wat lief!
    Leuke tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk, Trouwen
6x Waarom ik zo van het moederschap geniet!

Kinderen hebben is niet altijd even leuk, ik bedoel kan nu wel gaan beweren van wel, maar soms is het...

Sluiten