Vrienden van Amstel Live
Vrije tijd

5x waarom Vrienden van Amstel Live fantastisch is!

Afgelopen maandag was het zover, we bezochten voor de tweede keer de Vrienden van Amstel Live! Ik vermoed dat iedereen na 18 edities wel weet wat de Vrienden van Amstel Live precies inhoud, maar mocht dit niet het geval zijn dan komt hier een beknopte uitleg. De Vrienden van Amstel Live is een concertreeks die jaarlijks wordt georganiseerd. Een concertreeks met allemaal Nederlandse artiesten. Inmiddels komen er jaarlijks zo’n 125.000 bezoekers en wordt het ook wel het grootste café van Nederland genoemd! En ik ga jullie nu vertellen waarom het zo ontzettend leuk is, wat dus tevens ook de ellende is van Vrienden van Amstel Live, maar daar kom ik later op terug!

Diversiteit aan artiesten!
Allereerst is Vrienden van Amstel Live natuurlijk een fantastisch concert door de grote diversiteit aan artiesten. Zo kwamen in 2016: Kensington, Kenny B, Nick en Simon, Nielson, dj Fedde le Grand, Rob de Nijs, Claudia de Breij, 3J’s, Direct, Typhoon, Mr Probz, De Dijk ,Xander de Buisonjé, Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, Bløf en wij werden zelfs verrast met een gastoptreden van Armin van Buuren!

Eén grote show
Vrienden van Amstel Live staat bekend als de grootste kroeg, maar ik ken geen kroeg waarin er zo’n fantastische show wordt neergezet. Dit jaar werd de opening verzorgd door niemand minder dan Timor Steffens, die samen met zijn danscrew van alles uit de kast haalden. Wat dacht je van lichtgevende danspakken, een groot spektakel! De rest van de show werd gekenmerkt door het vliegende podium en een fantastische lichtshow. Artiesten kwamen over vliegen op een podium en de mannen van Di-rect hingen zelf in de lucht!

Biertje hier, biertje daar
De naam zegt het eigenlijk al ‘Vrienden van Amstel’, dus dat er Amstel bier wordt geschonken mag wel duidelijk zijn. Overal zie je biertjes voorbij komen, soms helaas ook door de lucht. Maar het mooiste is gewoon dat iedereen met iedereen een proost uitbrengt. Of je deze mensen nou kent of niet, iedereen komt om te genieten.

Genieten met zijn allen!
Dat brengt mij meteen met iets waar Vrienden van Amstel Live echt bekend om staat, de super gezellige sfeer die daar hangt. Het is geen feestje waarbij je één bepaald type mensen ziet lopen. Nee, het is een feestje waar iedereen komt om te genieten, van jong tot oud. Iedereen komt voor hetzelfde, lekkere meezingen, genieten en er vooral een hele leuke avond van maken.

Zoals jullie lezen ben ik eigenlijk gewoon heel positief over Vrienden van Amstel Live, ik heb dan ook ontzettend genoten en ben nog steeds aan het nagenieten! Mocht je voor dit jaar geen kaarten hebben bemachtigd en toch ook willen genieten, op 19 januari 2017 gaan de kaarten voor 2018 in de verkoop!

En dan nu het stukje leed…
Vrienden van Amstel Live is gewoon veel te kort! De show duurt van 20:15 uur tot ongeveer 23:30 uur, maar eigenlijk wil je gewoon veel langer door!! Het enige wat ik na afloop kon denken was: ‘Ik wil weer!!’. Gelukkig hebben wij de kaarten voor volgend jaar alweer kunnen bemachtigen, maar ook dat is wel een stukje leed. Vooral de Arena staanplaatsen zijn ontzettend snel uitverkocht, helemaal op de vrijdag en zaterdag. Heb je voor dit jaar geen kaarten kunnen bemachtigen? De kaartverkoop voor 2018 start op 19 januari 2017. Dus voor iedereen die kaarten wil kopen, heel veel succes!

Zijn jullie al eens naar Vrienden van Amstel Live geweest? Of is er nog een ander leuk feest wat jullie zouden aanraden? Ik ben benieuwd!

Dit artikel heeft 11 reacties

 1. Nicole

  Haha het leed wat vrienden van amstel heet is bij mij vooral het feit dat ik er pas achter kom dat je kaartjes kunt kopen als ze weer uitverkocht zijn 😛
  Dus nee nog nooit geweest helaas…

 2. Nicole

  Haha dat is wel een beetje een misleidende titel hè 😉 Het lijkt ons ook supergaaf om eens te gaan. Maar net als mijn naamgenoot ben ik niet zo handig met wanneer de kaarten in de verkoop gaan dus dan heb ik het weer gemist.

 3. Bregje

  Ik ben 1 keer geweest en vond het echt heel tof!!
  Sowieso duren dat soort avonden altijd te kort 😉

 4. Channah

  Het lijkt mij persoonlijk dus helemaal niets, maar elke keer weer hoor ik zoveel positieve dingen, dat ik er misschien maar een keer aan moet geloven, haha! Misschien een leuke verassing voor mijn vriend.. 😉

 5. Charlotte

  Ik ga het gewoon nog een keer zeggen… JALOERS! Haha ik wil ook een keer!

 6. Nathalie

  Leuke blog, maar dacht in eerste instantie, wat is er mis gegaan 😉

  Het lijkt me geweldig! Maar toch ook wel weer kostbaar en daar ligt voor mij de reden dat we nog niet zijn gegaan… wie weet in de toekomst!

 7. Volgmama

  Lijkt me heel gaaf om dat eens mee te maken!

 8. psgqakmhjac

  MTxvlD zifyqhdrnqjk, [url=http://jkbvpnqibije.com/]jkbvpnqibije[/url], [link=http://zatnwsazoonl.com/]zatnwsazoonl[/link], http://tfyquxktmuov.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Week in foto’s #1 – Dierentuin, ziekenhuis & Vrienden van Amstel!

Een blik uit het leven van een ander gezin, persoonlijk vind ik dit vaak leuk om te lezen. Dus vanaf...

Sluiten