kiezen
Persoonlijk

Wat als je moet kiezen…?

Het leven bestaat uit het maken van keuzes. Dit kunnen keuzes zijn die je hele leven beïnvloeden, wat dacht je van de keuze om te stoppen met anticonceptie. Iets wat je leven natuurlijk enorm kan veranderen. Maar vandaag gaan we het hebben over de wat simpelere keuzes in het leven! Zo kwam ik op Aukjeswereld.nl de tag ‘Wat als je moet kiezen?’ tegen, die in het leven is geroepen door Tips voor Papa’s en deze heb ik ingevuld. De tag bestaat uit twee delen, ben met deel 1 begonnen! Wat zou jij kiezen?

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Grappig is dat ik hier dus laatst nog over na zat te denken. De dag waarop ik op de fiets stap richting kantoor. Een hele periode had ik de heenweg de wind tegen, het vooruitzicht op de terugreis was dan des te fijner, want ik zou sneller thuis zijn. De laatste weken is het echter omgedraaid, op de terugweg de wind tegen. Nog later thuis dus. Het mag wel duidelijk zijn dat ik het liever op de heenweg heb!

Zomer of winter?

Het heeft allebei zijn charmes, maar ik merk aan mijzelf en veel ook in mijn omgeving dat iedereen veel vrolijker wordt wanneer het lente wordt. En als de zomer dan volgt en de temperaturen stijgen, het camping seizoen begint, tja dan ben ik ook op zijn vrolijkst!

Frikandel of kroket?

Oh, dat ligt echt aan mijn bui. Zo hoef ik tijden geen frikadellen en vervolgens een hele periode weer wel. Als ik echt moet kiezen dan ga ik voor een kroket met mosterd, die gaat er altijd wel in!

Fiets of auto?

De auto! En dat is eigenlijk gewoon gemakzucht. Net wat praktischer als het gaat om het vervoeren van de kinderen, de eventuele boodschappen en alle andere zaken die wij altijd met ons mee slepen.

Apple of Android?

Android! Heb ook een aantal jaar een iPhone gehad, maar ben over op Android en dat bevalt veel beter. Geen urenlange ruzies met iTunes 😉

Ochtend of avond?

De avond is wat ik als eerste typ, maar ik heb eerlijk geen idee waarom. In de ochtend ben ik vaak nog fris en fruitig. In de avond is dit wel minder maar heb ik wel meer quality time met manlief. Dus…

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?

Vroeg beginnen! Ik heb een kantoorbaan dus echt heel vroeg lukt niet, maar het liefst ga ik toch weer zo snel mogelijk naar Jamie en Fenna toe.

Speelgoed met of zonder geluid?

Maakt mij echt niet uit! Hier inmiddels zoveel herrie producten in huis dat ik ze vaak al niet eens meer hoor, haha.

Vlees of vis?

Vlees! Een mals stuk biefstuk, spareribs of heerlijke schouderkarbonades. Ja, daar doe je mij een groot plezier mee!

Baby of dreumes?

Dreumes! Oh, zoveel leuker vind ik die periode. Baby’s zijn heel lief en schattig, maar het is natuurlijk slapen, eten en poepen (simpel gezegd). Bij een dreumes ga je zoveel meer ontwikkelingen zien, prachtig.

Zoon of dochter?

Jaaaaa, een onmogelijke keuze! En die keuze ga ik ook echt niet maken, het is allebei gewoon zo leuk en ik houd van allebei zielsveel!

Zo, jullie weten meteen weer wat meer over mij. Eigenlijk is het net een soort ‘Met de billen bloot’ artikel. Ik ben zelf ook wel benieuwd naar jullie mening. Als jullie zouden moeten kiezen wat heb je dan liever? Een baby of een dreumes?

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. Shannon Sheila

  Hihi dat speelgoed met geluid ook! Heel irritant, maar ik gun het mijn zoon wel, mits niet te lang ermee bezig zijn, anders word ook ik er knetter van! Als ik voor de babyperiode of peuterperiode moest kiezen, zou ik gaan voor de laatste. Heerlijk, die gesprekken met een dreumes!

 2. Nicole

  Absoluut een dreumes! Heb je veel meer contact mee dan met een baby.

 3. Merel

  Leuk! Vind het sowieso altijd leuk om bloggers iets beter te leren kennen.
  Ja die tegenwind, op de een of andere manier lijkt hij met je mee te gaan maar heb hem zelf ook liever heen dan terug.

 4. Charlotte

  Dreumes! Alhoewel ik eerst baby ook wel super vond en ik nu peuter het allerleukste vind haha. Elke fase heeft zijn charme! 🙂

 5. Simone

  Mijn baby is nu dreumes aan het worden (bijna 1) en ik vind het inderdaad steeds leuker worden. Maar toch ook dat gevoel van stop de tijd, lach ze maar weer eens op mijn buik te slapen knaagt regelmatig;-) De babytijd vond ik ook zó bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Oeps, begin ik nou op mijn moeder te lijken?

Wat kan ik het mij nog goed herinneren, de momenten waarop mijn moeder zei 'Wacht, maar tot je mijn leeftijd...

Sluiten