Week in foto 15 - Schommelen
Vrije tijd

Week in foto’s #15 – Camping, huisartsenpost & Moederdag

Wat een rare week was het weer. Niet zo zeer als ik kijk wat wij gedaan hebben, maar door de vrije donderdag. Met al die extra vrije dagen ben ik meteen helemaal uit mijn ritme. Gingen de kinderen ook nog eens niet naar de gastouder maar naar de opa’s en oma’s, het was één grote chaos in mijn hoofd. Gelukkig maar dat ik dit weekoverzicht bijhoud, blijf ik toch nog een beetje helder, hihi. Dus daar komt het overzicht van de afgelopen week!

Maandag
Vandaag gingen de kinderen niet naar de gastouder maar naar opa en oma waar ze heerlijk speelden. In de middag weer naar huis om lekker met papa buiten te spelen. Eerst even gezellig een potje voetballen op de stoep.
foto voetballen. En later die middag, toen Fenna ook wakker was, gezellig naar het voetbalveld.

Week in foto 15 - Moederdagswap
In de avond was ik druk bezig met het inpakken van de twee swaps die ik voor Moederdag op de post ging doen.

Week in foto 15 - Swaps

Dinsdag
Wat een geluk, nog een dag naar opa en oma. Jamie en Fenna hadden niks te klagen en hadden het wederom enorm naar hun zin. In de middag waren ze wederom thuis. Terwijl Fenna sliep, speelde Jamie weer buiten, pakte ik de laatste cadeautjes voor de swap in en genoten we van het heerlijke weer. Helaas kwam Fenna minder vrolijk uit bed, wat warm en niet in haar hum.

Woensdag
De woensdag bestond uit heerlijk samen spelen. We begonnen met het spelen met Super Sand, deden wat huishoudelijke klusjes en in de middag gingen we op pas om even te helpen bij vrienden. Er moesten wat meubels via een verhuislift naar binnen getild worden en dat vonden Jamie en Fenna maar al te interessant.

Week in foto 15 - Verhuislift
Daarna deden we wat boodschappen en in de avond brachten we nog een bezoek aan mijn schoonzusje en zwager. Daar waren net die ochtend zes kleine konijntjes geboren dus die moesten even worden bewonderd natuurlijk!

Donderdag
Bevrijdingsdag en Hemelvaart, voor ons de dag waarop we weer aan de slag konden met de voortuin. Een tuin die ooit alleen was betegeld en inmiddels is voorzien van een muurtje en bloembakken.

Week in foto 15 - Tuin
Helaas betekende het ook een rondje huisartsenpost. Manlief heeft één van de blokken op zijn voet laten vallen.We hebben ruim 1,5 uur moeten wachten op de huisartsenpost, gelukkig waren de kinderen op zich aardig goed te doen! En ze hadden op de huisartsenpost genoeg speelgoed waar de kinderen zich mee konden vermaken.

Week in foto 15 - Wachten

Gelukkig niet gebroken en uiteindelijk kwamen we dus erg laat op de barbecue die op de planning stond, maar ach we waren er!  En Fenna was fan van de schommel, waar ze maar al te graag op wilde.

Vrijdag
Mama, mocht weer gewoon aan het werk. De kinderen een ochtendje naar oma en in de middag hadden ze een heerlijke papa middag. Toen ik een foto toegestuurd kreeg moest ik wel weer even lachen om de kledingcombinatie. Gelukkig liep ze in de achtertuin 😉

Week in foto 15 - Kleding

Zaterdag
De dag dat we vanwege het mooie weer naar de camping vertrokken. We hebben daar in de caravan een nieuwe (slaap)bank neergezet en dus een stuk meer ruimte en gemak gecreëerd. De kinderen waren vooral druk met het spelen met de andere kinderen, dat is echt genieten geblazen!

Camping Glijbaan

Fenna haar favoriet: de glijbaan. Maar ook de fietsjes, trampoline en het stoepkrijten was een hit.

Week in foto 15 - Stoepkrijt

De dag sloten we af met een heerlijke barbecue met opa en oma. Waarna we weer naar huis vertrokken. Bij thuiskomst lag daar mijn Moederdag beautyswap, gevuld met allemaal leuke make-up producten!

Moederdagswap Make-up

Zondag
Moederdag! Eindelijk kon Jamie zijn zelf gefrutselde knutsels geven, wat vond hij dat leuk. En mama vond het uiteraard ook genieten.

Week in foto 15 - Moederdag

Tevens mocht ik nog een Moederdagswap openen. Dit maakte Moederdag wel extra leuk, wat zeg nou zelf, leuk pakket toch!

Week in foto 15 - Swap

Na het openen van de cadeaus was het een dag van bezoekjes. Allereerst richting mijn oma, waar ik mijn moeder verraste met een kaartje voor het concert van Adele. Begin juni gaan wij daar samen van genieten! We vervolgden onze weg naar huis om even te lunchen en besloten toen richting mijn schoonouders te gaan. En omdat twee keer op bezoek gaan natuurlijk niet genoeg is, stapten we in de auto om bij vrienden te gaan barbecueën. De kinderen speelden daar heerlijk buiten en genoten van het eten.

Week in foto 15 - Speelveld
Bij thuiskomst was het weekend alweer voorbij en moesten we ons weer klaarmaken voor een nieuwe werkweek. Jammer genoeg, want eigenlijk had ik al een zomervakantie gevoel met dit heerlijke weer! Hebben jullie ook genoten van het weer?

Dit artikel heeft 7 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde

  Leuke week heb je gehad. Wij hebben ook zo genoten van dat lekkere weer.

 2. Charlotte

  Heerlijk weer was het hè! Beetje jammer dat het nu minder is…

 3. Merel

  Wel schrikken, naar de huisartsenpost. Gelukkig viel het mee! En zo’n extra vrije dag is inderdaad ff wennen altijd.

  Lekker verwend, mooie spullen gekregen met moederdag!

  Onze week was fijn. Lekker rustig en een keer naar een grote speeltuin, echt genoten van zoveel tijd samen!
  Merel onlangs geplaatst…Gezelschapsspel voor jonge peuters gezocht!My Profile

 4. Shannon Sheila

  Ziet eruit als een fijne week! Ik vind het ook altijd zo leuk om al die swap-cadeautjes te zien. In- en uitgepakt!

 5. Nanda

  Wat een lekker overzichtje. En wat balen van dat blok! Au! Altijd op zo’n dag dat je naar de HAPA kan..

 6. Nathalie

  Bezige week!
  De verwarring met deze dagen is wel herkenbaar… dat de vakantie nu al voorbij is, daar balen wij ook wat van. Hopelijk in de zomervakantie ook zulk prachtig weer!

 7. Nathalie

  Wat een leuke cadeautjes zaten er in de swap. Ik zal me ook weer eens inschrijven voor een nieuwe swap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
5x waarom het op de camping zo leuk is!

Kamperen sommige noemen het creperen, andere gaan voor een vorm van glamping en wij gaan gewoon voor genieten in onze...

Sluiten