Week in foto 19 - Vrolijke vriendjes
Vrije tijd

Week in foto’s #19 – Action, Fenna 2 jaar & Adele!

Zon, zon, zon! Wellicht denken jullie nu, je bedoelt regen? Maar hier heeft het dus de afgelopen week amper geregeld. Vol verbazing keek ik naar de foto’s waarbij straten onder water stonden, zo dichtbij en toch vond ik het moeilijk te geloven. Wij waren in ieder geval blij met het droge en toch ook zonnige weer. Benieuwd wat we hebben uitgespookt?

Maandag
Weinig te melden, de standaard maandag. Op naar de gastouder, peuterschool en door naar kantoor. Ik begon de ochtend overigens met een heerlijke kop thee met verse munt en honing. Echt heerlijk!

Week in foto 19 - Muntthee

Dinsdag
De kinderen speelden in de ochtend bij opa en oma. In de middag deed Fenna haar middagslaapje, ruimde ik wat op en gingen Jamie en ik samen even ‘chillen’. Halverwege de middag was het echter tijd voor de tandarts, iets waar Jamie de afgelopen weken naar uit heeft gekeken tot een uur voor vertrek. ‘Mama, ik ga niet op die stoel en ik doe mijn mond ook niet open.’. Dat beloofde nogal wat:

Week in foto 19 - Tandarts

Lees hier meer over ons bezoek aan de tandarts.

In de avond ben ik weer gaan hardlopen. Hardlopen? Ja! Deze sportloser doet weer een poging. Inmiddels drie rondjes van 5km wezen (hard)lopen, je moet ergens beginnen toch!

Woensdag
Heerlijk een vrije dag! Met de verjaardag in het vooruitzicht besloot ik nog wat spulletjes te halen bij de Action. Maar voor we daarheen konden moest er even gespeeld worden met opvulling uit een pakket. Stampen, springen en heel wat fantasie maakte er een treinbaan van en schik dat ze hadden.

Week in foto 19 - Spelen
Vervolgens op weg naar de Action, waar we de eerste paden eigenlijk prima doorkwamen. De kar was zowaar nog vrij leeg.

Week in foto 19 - Action

Een paar paden verder ging het dan toch wel een beetje mis, haha.

Week in foto 19 - Action

In de middag speelden Jamie en Fenna buiten, heerlijk in het zonnetje met de buurtkinderen.

Week in foto 19 - Buitenspelen
Maar stiekem kon ik niet wachten tot de avond! Want ik ging samen met moeders naar ADELE! En wauw, wat was dat super tof zeg.

Week in foto 19 - Adele met moeders
Wat een fantastische vrouw is Adele en wat een stem. Deze avond zullen we niet snel meer vergeten! Het was overigens mijn eerste concert, dus mocht niet klagen dat we Adele mochten bezoeken.

Week in foto 19 - Adele met moeders

Donderdag
Wat kwam ik deze ochtend moeilijk mijn bed uit. Adele was helemaal niet laat afgelopen, maar toch had ik amper geslapen. De kinderen gingen naar oma en ik bracht de dag door op kantoor. In de avond besloot ik deze speelgoedbende op te ruimen.

Week in foto 19 - Speelgoed

Wat zijn onze kinderen toch verwend, binnenkort gaat er even een gedeelte speelgoed het huis uit!

Vrijdag
Werken, werken en nog eens werken. Inmiddels tel ik de vrijdagen af tot het moment waarop het tot mijn vrije dagen behoord. Kan niet wachten! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt bij de gastouder. In de avond was het echter een race tegen de klok, want de verjaardag van Fenna kwam eraan. Opruimen, schoonmaken en alles voorbereiden. Het is toch wat zo’n verjaardag.

Zaterdag
Hieper de piep hoera! Fenna vierde haar tweede verjaardag en werd ontzettend verwend. Vrolijke vriendjes, My Little Pony, Furreal Friends, Play Doh, Duplo en ga maar door.
Week in foto 19 - Vrolijke vriendjes
Week in foto 19 (6)

En Fenna was helemaal hotel de botel toen ze ook een glijbaan kreeg: ‘IJen, ijen, ijen’ is wat ze de rest van de dag riep.

Week in foto 19 - Uitpakken
Week in foto 19 - Glijbaan
Week in foto 19 - Glijbaan
Ze genoot van haar taart en deze loedermoeder had ook nog leuke chocolade lolly’s laten maken, echter ben ik die dus vergeten te geven. Oeps!

Week in foto 19 - Schuilen voor de regen
Oh en toevallig hadden we op haar verjaardag wel regen! Het betrok, er vielen kleine druppels, er vielen grote druppels en ineens was het rennen geblazen. Visite in huis, onder een partytent en in de schuur, we hebben er om gelachen. We hebben de barbecue nog aan geslingerd en het was een drukke maar gezellige dag. Ik was blij toen ik mijn bed zag.

Week in foto 19 - Rozen

Oh en deze prachtige bos rozen kan ik natuurlijk niet vergeten. Het was natuurlijk ook onze trouwdag, ik kreeg een prachtige bos rozen met één witte roos in het midden.

Zondag
Zondag deden we rustig aan. De kinderen waren nog moe van Fenna haar verjaardag, dus we pakten nog wat cadeautjes uit, speelden in de tuin en deden alles op een heerlijk rustig temp. In de middag bezochten we vrienden waar de kinderen met hun waterpistolen de grootste lol hadden en we sloten het weekend af met nog een barbecue.
Week in foto 19 - Watergevecht

Een heerlijke week weer, met als hoogtepunt het concert van Adele en toch ook wel een beetje het zonnetje in plaats van regen! Hebben jullie ook zon gehad of stonden bij jullie de straten blank?

Dit artikel heeft 5 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag! Wij hebben veel regen gehad, gelukkig niet zoveel dat de straten blank stonden.

 2. Nicole

  Hier ook veel regen! Vond het zelf juist moeilijk te geloven dat het ergens anders zo zonnig was haha! Wat gaaf dat je naar Adèle bent geweest en ik vind 3x vijf km (hard)lopen super knap. Ik kom niet verder dan 500 meter denk ik haha!

 3. Charlotte

  Wat een feestweek! Hier hebben we zowel regen als zo’n gehad, lekker lastig voor je kledingkeuze haha

 4. Merel

  Nog gefeliciteerd! Ziet eruit als een gezellige dag.

  Hier een redelijke week gehad, wisselde behoorlijk af, maar gelukkig zeker niet zo heftig als in het zuiden.

 5. MetMirjam

  Nog gefeliciteerd! Fiene is afgelopen zondag ook 2 geworden 🙂

  Wij hebben gelukkig geen ondergelopen straten gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Week in foto’s #18 – Chocolade taart, springkussen en bouwblokjes!

Deze week ga ik eens niet beginnen met het woord druk! Oké, straks ga je het toch nog een keer...

Sluiten