Knuffelen met Pascal
Vrije tijd

Week in foto’s #6 – Ikea, op bezoek & shit camera kapot!

Beginnend aan mijn weekoverzicht dacht ik: ‘Shit, ik heb amper foto’s’! Midden in de week besloot Fenna namelijk om mijn geliefde camera van tafel te trekken, dus helaas dit keer veel foto’s die met een telefoon zijn gemaakt!

Maandag
De vakantie is hier begonnen dus dit keer bracht ik Jamie en Fenna beide naar de gastouder. Erg prettig qua reistijd want ik was gewoon 45 minuten eerder op kantoor. Toen ik de kinderen weer op kwam halen riep de gastouder tot volgende week! Heel voorzichtig zei ik nog tot vrijdag toch? ik was dus even vergeten de vrije dagen van de gastouder in mijn agenda te zetten, oeps!

Dinsdag
De dinsdag is opa en oma dag, ik bracht de kinderen weg en ging zelf op pad richting kantoor. Opa en oma waren tijdens hun laatste bezoek een muts vergeten. Deze wilde de kinderen natuurlijk beide op. Uiteindelijk stonden ze zo bij de voordeur.

Mutsen

Ik kon het niet laten om er even heel hard om te lachen en een foto te maken!

Woensdag
De woensdag was erg gezellig, heerlijk rustig wakker geworden met de kinderen en weer is even het één en ander opgeruimd. In de middag deden wij boodschappen en bij thuiskomst vond ik het boekje Knoop en knot in de brievenbus. Erg leuk en je kan er zelfs één winnen!

Knoop en Knot WinactiePapa ging met Jamie naar de kapper en Jamie kwam weer met een heerlijk kort koppie thuis!

Naar de kapper
In die tijd dacht mama even wat foto’s te maken met Fenna. In de tijd dat ik even een doekje wilde pakken presteerde Fenna het om mijn camera van tafel te trekken.

Camera kapot
Lens kapot en mama en Fenna overstuur. Hopelijk kan deze nog gemaakt worden want deze camera wordt niet meer gemaakt en is lastig te verkrijgen!

Donderdag
De donderdag was weer oma tijd!

Vrijdag
Vandaag dus niet naar de gastouder, maar nog een keer naar opa en oma. En hoe leuk, die gingen op bezoek bij mijn oom en neefjes! De eerste foto betrof een Jamie die op een Nintendo DS mocht spelen, blijer kan je hem niet maken! Overigens zorgde een Donald Duck muts ook voor heel veel plezier.

Donald Duck

Bij thuiskomst was papa er weer. Die was heel blij met het cadeautje dat de kinderen mee kregen, knikkers! Een hele zak vol die nogal veel herrie maken op een laminaat vloer, haha.

Zaterdag
De zaterdag bestond uit een ritje richting de Ikea. We waren een keertje laat uit bed voor ons doen dus besloten er meteen om 9 uur te ontbijten.

Ontbijten bij Ikea
De kinderen speelden even in een speelhoek. Tot de winkel open ging en we op zoek gingen naar een bed voor Fenna.

Spelen bij Ikea
Online had ik een heel leuk roze bedje gezien, in de winkel vonden we helaas enkel de witte en grijze variant. Dus ik kon nog niet zien of het wat was. Later kwam mijn moeder erachter dat dit bed bij vrijwel elke Ikea te vinden is, behalve dus bij die van ons. Balen! We namen wat kleine dingetjes mee en gingen weer weg.

Op de terugweg kwamen we praktisch langs mijn ouders waar mijn broertje logeerde dus we brachten even een bezoekje!

Knuffelen met Pascal
Ik zat even achter een muntenkast en de kinderen waren druk met de gokkast. Ja, net een Kermis daar! We kletsten wat af en gingen weer naar huis. Daar besloten we wat op te ruimen. Ik heb grote interne verhuisplannen dus de eerste stappen werden gezet. Even later kwamen er vrienden waarmee we gezellig aten. Daarna keken we nog even Wie is de Mol? Ik verdenk al vanaf het begin Tim en Klaas, dus dat was even lastig kiezen maar ik ga voor Klaas. Jullie?

Zondag
De zondag begon rustig, even lekker in bad en rustig aan. In de middag gingen we even bij de andere opa en oma op bezoek. Waar uiteraard weer even gekeken werd naar de moestuintjes en er werd nog meer gezaaid!

Tuintjes zaaien
Jamie was in de middag nog even op zijn fiets op pad geweest. Toen Fenna dit zag wilde zij ook zo graag op een fietsje dat we besloten haar loopfiets in elkaar te zetten. Helaas nog net iets te groot, maar ze hadden er alsnog heel veel schik mee!

Schattig
Hopelijk heb ik snel weer wat meer foto’s van een betere kwaliteit maar dit was hem voor nu! Hoe is jullie week geweest?

Dit artikel heeft 4 reacties

 1. Charlotte

  Ah die laatste foto is echt super lief! Fijn weekje weer

 2. Nathalie

  Foto van je broertje met je kleintje is leuk!
  Leuk overzicht!

 3. Farah

  Een drukke maar gezellige week, hopen dat je camera gemaakt kan worden

 4. Linda

  Balen van je fototoestel!
  De foto met die mutsen is erg grappig 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Week in foto’s #5 – Verjaardagen, moestuintjes & onze vogels

Voor de vijfde week op rij ga ik jullie een kijkje laten nemen in ons leven. De weken vliegen hier...

Sluiten