Ons weekend in foto's
Vrije tijd

Ons weekend in foto’s #1 – Regen, Fenna 3 jaar & de Julianatoren

Ineens bedacht ik het mij! In plaats van onze week in foto’s gaan we het vanaf deze week anders doen. Onze weekenden zijn namelijk vaak veel leuker dan onze hele week met saaie werkdagen. En afgelopen weekend was dan ook meteen heel erg leuk, we vierden namelijk de verjaardag van Fenna, ze is inmiddels alweer 3 jaar oud!

Vrijdag
Mijn weekend begint al op donderdagavond want vrijdag is mijn vrije dag! Voor manlief is het een gewone werkdag, maar we besloten meteen naar zijn thuiskomst naar de camping te gaan. Fenna kwam ziek uit bed, dus we hebben even getwijfeld, maar ze wilde heel graag. En of ze dan daar ziekjes is of thuis, maalt eigenlijk weinig uit! Dus we gingen op pad! Eenmaal daar deed ik alvast de verjaardags boodschappen.

Ons weekend in foto's

Zaterdag
De zaterdag begon voorspoedig, het was heerlijk weer en de kinderen waren lekker aan het ravotten op de camping. We haalden de laatste boodschappen en kregen die middag al de eerste visite. Naast een prachtig cadeau voor Fenna brachten ze echter ook een paar plensbuien mee, haha.

Ons weekend in foto's

Fenna helemaal blij met haar prinsessen step! En de regen was uiteindelijk eigenlijk ook wel erg leuk!

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's
Zondag
De derde verjaardag van Fenna! En zoals ik al eerder zei, wat gaat het snel. Fenna was nog steeds niet helemaal lekker, dus ze had niet altijd zin in alle aandacht en cadeautjes, maar heeft uiteindelijk alles uitgepakt en ervan genoten. Ze kreeg een prachtige fiets, Playmobil en vooral veel prinsessenjurken en -accessoires! Zelf kochten we voor haar ook een prinsessenjurk en omdat we het aantal cadeaus eigenlijk wilde beperken besloten we haar daarbij een abonnement op de Juliantoren te geven, want dat vindt ze zo ontzettend leuk! En dat viel ook goed in de smaak! Hieronder een kleine impressie van deze gezellige dag!

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Maandag
Maandag was het Tweede Pinksterdag, dus dat kwam goed uit. We besloten meteen een bezoek te brengen aan de Julianatoren. Fenna voelde zich gelukkig een stuk beter en genoot enorm, dus hier zullen wij de aankomende maanden wel vaker te vinden zijn. Binnenkort viert Julia (de muis) haar verjaardag samen met Peppa Big, Woezel en Pip komen langs en nog veel meer leuke activiteiten. Dus dat vinden Jamie en Fenna natuurlijk fantastisch. Het is ook zeker een voordeel dat de Julianatoren goed te bereiken is vanaf ons huis, maar ook vanaf de camping. Super handig en leuk dus! Maandag gingen we slechts een paar uurtjes, maar dat is dan ook het voordeel aan een abonnement. Kijken jullie mee?

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Ons weekend in foto's

Inmiddels is het alweer bijna weekend, dus alvast fijn weekend! Hopelijk hebben jullie ook een mooi Pinksterweekend gehad en wordt aankomend weekend nog leuker!

Dit artikel heeft 2 reacties

  1. Lisette

    Leuk om het op deze manier te laten zien! Dat was een leuk en geslaagd weekend zo te lezen. Nog gefeliciteerd met Fenna.

  2. Vlijtig Liesje

    Nog gefeliciteerd met Fenna’s derde verjaardag! Wat een mooie taart hadden jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Yes, ik heb mijn eerste obstacle run gelopen!

Je hebt het wellicht al meegekregen, afgelopen zondag liep ik samen met manlief mijn eerste obstacle run. Mocht je denken...

Sluiten