Weekend in foto
Vrije tijd

Ons weekend in foto’s #2 – Studiedagen, Dolle Pret & Motorcross

Is het jullie ook opgevallen dat het de laatste tijd wat stil is op mijn blog? Nou, dat komt omdat we het eigenlijk best wel druk hebben, maar gelukkig ook ontzettend genieten van de vrije dagen en het mooie weer. Die combinatie zorgt ervoor dat er dus wat minder artikelen online komen, maar niet getreurd dat komt binnenkort wel weer goed. Maar vandaag blikken we eerst nog even terug op ons vorige weekend, wat voor mij al op dinsdagavond begon!

Donderdag
Donderdag al weekend? Jazeker! Jamie had de afgelopen week op donderdag en vrijdag studiedag! Van die gelegenheid heb ik gebruik gemaakt, ik nam de donderdag ook vrij zodat we het hele weekend allemaal leuke dingen konden gaan doen. En sinds we een abonnement hebben op de Julianatoren kon het natuurlijk niet anders, we brachten Juul & Julia weer even een bezoek. Overigens absoluut een aanrader om door de weeks te gaan als je de mogelijkheid hebt. Op wat schoolreisjes na liep er bijna niemand!

Weekend in foto

Weekend in foto

Weekend in foto

De kinderen hebben genoten! Toevallig ligt de Julianatoren ook nog eens op de route naar de camping, dus we reden door om de rest van het weekend op de camping door te brengen!

Vrijdag
De vrijdag ontwaakte wij op de camping om vervolgens onze weg te vervolgen naar een indoor speeltuin. We kozen voor Dolle Pret in Almelo waar we nog nooit eerder waren geweest. Bij aankomst twijfelde ik nog even of de speeltuin wel open was, aangezien er geen auto voor de deur stond. Eenmaal binnen bleken er twee kinderen aan het spelen te zijn, dus ook daar heerlijk rustig! De kinderen hebben zich er prima vermaakt, enige minpuntje is het licht. Het is er erg donker, ik heb dus weinig foto’s gemaakt en de foto’s die ik heb gemaakt zijn niet heel mooi, maar om jullie een beeld te geven:

Weekend in foto

De kinderen konden er in de draaimolen, fietste gezellig rond en genoten van de glijbanen, springkussens, de disco en de overige klimtoestellen! Eenmaal terug op de camping was het nog een paar uurtjes wachten en toen kwam ook manlief aan samen met opa en oma.

Zaterdag
De zaterdag stond in het teken van vroeg wakker! Onze kinderen hebben een ingebouwde wekker, maar dit keer was het iemand die door een luidspreker riep: test, test! Onze caravan staat namelijk pal naast een motorcrossbaan en afgelopen weekend werden er diverse wedstrijden gehouden met motoren, motoren met zijspan en quads!

Weekend in foto

De kinderen vonden het prachtig en ik heb ook genoten! Al vanaf mijn geboorte kom ik op de camping en heb ik de motorcross meegemaakt. Heel bijzonder om nu te zien dat de kinderen het ook erg leuk vinden! De zaterdag stond overigens ook in het teken van een verjaardag, dus we gingen weer op pad.

Weekend in foto

De kinderen vermaakten zich ook daar prima. Er werd een hinkelbaan getekend en er werd ouderwets gehinkeld. Heerlijk om te zien!

Zondag
Vaderdag! De kinderen maakte papa wakker en gaven hem de zelfgemaakte cadeautjes. Papa had amper zijn ogen open toen deze al in zijn hand werden gedrukt, haha. Manlief is een placemat en button rijker!

Weekend in foto

Mijn vader was op de camping en ik gaf hem zijn gepersonaliseerde barbecueschort. Nu dus even afwachten wanneer we worden uitgenodigd voor de barbecue! Om een bezoekje te brengen aan mijn schoonvader reden we terug naar huis. En daar ploften we in de tuin, waar de kinderen lekker hun ding deden en wij genoten van het weer en de barbecue.

Weekend in foto

Wij hebben dus genoten! Hoe was jullie weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Ons weekend in foto’s #1 – Regen, Fenna 3 jaar & de Julianatoren

Ineens bedacht ik het mij! In plaats van onze week in foto's gaan we het vanaf deze week anders doen....

Sluiten