Ons weekend 3
Vrije tijd

Ons weekend in foto’s #3 – Op bezoek bij Pascal & verlanglijstje

Dit keer helaas geen lang weekend zoals vorige week, maar tevens wel weer een heel gezellig weekend. Een weekend waarin we eigenlijk nog helemaal niks gepland hadden staan. En na een drukke tijd was dat helemaal niet vervelend. Ondanks het feit dat er niks gepland stond hebben we wel een heel leuk weekend gehad!

Vrijdag
De vrijdag stond in het teken van rustig aan, wat schoonmaken en alles op zijn tijd! Na schooltijd bracht Jamie een vriendje mee, dus de kinderen vermaakten zich prima!

Zaterdag
De zaterdag werd er heerlijk rustig aan gedaan en met de verjaardag van Jamie in het vooruitzicht besloten we naar een Top 1 Toys te gaan om een verlanglijstje samen te stellen. We stapten de auto in en na nog geen 10 minuten gereden te hebben moest de eerste al naar het toilet, zucht. Bij de eerste beste benzinepomp gestopt en even een toilet opgezocht. De kinderen kregen er nog een fantastische zonnebril (ahum, hihi) en we konden weer verder!

Ons weekend 3

Eenmaal bij de Top 1 Toys was het de bedoeling dat Jamie wat dingen zou aanwijzen en ik er een foto van zou maken voor op het lijstje.

Ons weekend 3

In theorie leek het een top idee, in de praktijk bleek het wat minder te werken. Meneer wilde van alles dat of niet geschikt was voor zijn leeftijd, wat hij al had of cadeaus die toch aardig aan de prijs waren. Hieronder een kleine greep uit de cadeaus die wel door de selectie kwamen:

Ons weekend 3

Eenmaal thuis hadden we overigens nog een ander leuk cadeau liggen. Het was hier in huis weer eens tijd om te gaan verkleden! Een iets wat te groot pak viel toch wel enorm in de smaak bij Jamie!

Ons weekend 3

Zondag
De zondag stond in het teken van een bezoek brengen aan Pascal! Regelmatig is hij in de weekenden bij mijn ouders en op de camping, dus dan zien wij hem. Maar het was alweer even geleden dat we bij hem op bezoek gingen, dus werd het hoog tijd! Eenmaal aangekomen was het reuze gezellig.

Ons weekend 3

De kinderen werden geknuffeld en achterna gezeten, want het blijft natuurlijk fantastisch om je oom uit te dagen.

Ons weekend 3

Even later werd ook een treinbaan uit de kast getrokken en werd er met de medebewoners een treinbaan gebouwd. Heel leuk om te zien hoe ook de andere bewoners genieten van Jamie en Fenna.

Ons weekend 3

Ons weekend 3

In de middag wilde we een bezoekje brengen aan dierenpark Amersfoort. Toen we er bijna waren bleek er een speciaal weekend te zijn, dit resulteerde in een mega drukte! We zijn doorgereden en hebben het weekend afgesloten door een lekker ijsje te halen.

Ons weekend 3

Wij genoten van een heerlijk weekend waarin alles kon en niets moest! Hebben jullie al plannen voor aankomend weekend?

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Nathalie - Volgmama

    Wat een leuk spiderman pak! Heerlijke week gehad. Ik ben de laatste tijd erg moe dus dat is wel vervelend. Zaterdag een blogevent waar ik als gastblogger heen ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vrije tijd
Tip! P20 zonbescherming voor de hele dag

Wat was het de afgelopen week toch een prachtig weer! Oké, wellicht ook wat aan de hete kant, maar dagen...

Sluiten