Drogistplein.nl Kneipp
Vaderdag WinweekWinactie

Win 2x een pakket met Kneipp verzorgingsproducten! Vaderdag Winactie #7 (GESLOTEN)

Kneipp verzorgingsproducten voor mannen? Ja, echt: Kneipp Men! Ik was heel eerlijk gezegd verrast dat ik het nog nooit eerder was tegen gekomen, want er staan hier enorm veel producten van Kneipp in huis. Maar op Drogistplein.nl kwam ik ze tegen. En hoe leuk is het om je vader of man te verassen met een aantal heerlijke Kneipp producten.

Wat vind je op Drogistplein.nl?

Mocht je Drogistplein.nl nog niet kennen dan moet je er zeker even een kijkje nemen. Ideaal namelijk om gewoon alle verzorgingsproducten, gezondheidsproducten en huishoudelijke producten te kunnen bestellen op het moment dat je even geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ze hebben namelijk naast de Kneipp Men producten vrijwel alle producten die je ook in de fysieke drogisterijketens kan vinden. Zo zou je er voor Vaderdag natuurlijk ook Nivea Man producten kunnen bestellen.

Kneipp producten voor mannen

Kneipp pakket

Terug naar de producten van Kneipp, want deze hebben wij ook mogen testen. Zelf was ik laatst al heel enthousiast over de Amandelbloesem douchefoam, nou manlief is ook heel enthousiast over de Men Only douchefoam. Op de een of andere manier smeert dat veel fijner dan normale zeep! Een echte aanrader dus. Ook de overige doucheproducten vielen in de smaak, vooral de Sport & Go!

Win 2x vier Kneipp producten voor jouw vader!

Het pakket met producten wat wij mochten testen mag ook nog eens weggeven worden aan TWEE van jullie vaders. Vind jij dat dit echt iets voor jouw vader, opa of man is dan kan je heel eenvoudig mee doen. Om kans te maken op de Kneipp Cool Freshness (Body & Hair), Men Only (Douchefoam), Ready to Go (Body & Hair) en de Sport & Go (Body & Hair) hoef je alleen maar even de onderstaande stappen te doorlopen.

Wat moet je doen?
1.  Vertel in een reactie waarom dit het perfecte cadeau is voor Vaderdag! Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.
2. Like SoMama op Facebook (een reactie achterlaten zou tof zijn!)

Extra kans maken? Elke actie is een extra kans!
– Volg SoMama op Twitter
– Volg SoMama op Instagram
– Deel deze winactie op Facebook, Twitter of Instagram.

De actie loopt t/m 12 juni. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt!

— Dit bericht is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Voor meer leuke winacties kan je terecht op Prijsvragengala.nl

Dit artikel heeft 74 reacties

 1. Erika van Koert

  Wat leuk.ik wist helemaal niet dat kneipp ook een mannenlijn heeft .
  Ik zou deze producten graag uit naam van de kinderen aan mijn man geven omdat hij een hele lieve, leuke en creatieve vader voor ze is

 2. Iris

  Wat een leuk cadeau 🙂 Ik geef altijd een bier pakketje, maar dit is eens een keer iets wat hij goed kan gebruiken en iets wat hij niet verwacht!

 3. Gert

  Hey Channa!

  Wat een tof product. Ik wist dit inderdaad ook niet, maar zeker de moeite waard daar een kijkje te nemen. Waarom ik t leuk zou vinden te winnen? Mijn vader is erg veel in het buitenland heet laatste en komend half jaar. Een extra verwenning voor hem zou erg tof zijn!

 4. julia van empel-stamate

  omdat ze lekker ruiken en omdat de huid tegen uitdroging beschermen. Mijn man zou ze lekker vinden

 5. Christa lindhout

  Het zou een ideaal kado zijn voor deze vader omdat hij dol is op lekkere geurtjes in zijn douche. Maar is ook een sportieve vader dus een geurtje na de sport is ook welkom. Daar ga je niet pronken met je amdelbloesem. Hahaha

 6. Simone

  Ik wist niet dat er een speciale mannenlijn was! Leuk, ik doe mee want ik weet zeker dat mijn man er blij mee zou zijn 🙂 Ik vind het een perfect cadeau omdat de verpakking ook zo mooi is.

 7. Anna

  Omdat mijn vriend wel beter mag ruiken

 8. Lucie

  Dit is natuurlijk puur genieten voor paps, en natuurlijk ook voor mij, héérlijk een frisse vriend! En….met zijn eigen Kneipp verzorgingsproducten blijft hij tenminste van mijn lekkere Kneipp spulletjes af!

 9. Riekie Bos

  geen vader voor mij, maar een LIEVE OPA, die me heeft opgevoed en grootgebracht en daarom verras ik deze lieverd graag op VADERDAG !!! Wat zou ik zonder hem moeten….. deze aller-belangrijkste man in mijn leven verdient wel wat verwennerij en hij is (net als ik) gek op de producten van Kneipp.
  Ik volg op twitter en like op facebook.
  duim duim duim, fijne zonnige zondag en groetjes van Riekie

 10. Hailey, Aiden en Mayson

  Hailey, Aiden en Mayson zouden dit pakket graag aan de aller aller allerliefste papa willen geven die ze net een week hebben moeten missen

 11. Aniek

  Paps is een Kneipp fan en ik ben weer zijn fan….

 12. Anja

  WOW! Alleen de verpakking al: stoer en mannelijk, net als de vader van mijn kids. Zou het perfecte cadeau zijn: als ik win geef ik het aan mijn kids en dan mogen zij het verpakken en op Vaderdag aan hun pa geven 🙂 Zij blij, hebben ze een mooi cadeau, ik blij, want dan ruikt mijn man altijd HEERLIJK

 13. Eline Vanparijs

  Prachtig pakketje! Geen gevecht meer in de badkamer! Want mijn man zal het niet toegeven, maar stiekem houdt hij ook heel erg van lekkere geurtjes! Lijkt me heel handig ook voor na het sporten!

 14. Anita te Gussinklo

  Ik gebruik graag Kneipp onder de douche.
  Dus voor mijn man wil ik ook graag iets lekkers voor onder de douche

 15. Susan Z

  Mijn man is dol op lekkere geurtjes ♡♡
  Hier kunnen de kids hem geweldig mee verrassen

 16. Ling Choi

  Mijn man gebruikt altijd mijn producten. Het wordt tijd dat hij zijn eigen producten krijgt. Deze verzorgingsproducten zou hij heerlijk vinden!

 17. Bianca Fenna

  Ik vraag altijd om Kneipp producten voor mijn verjaardag / moederdag. Zou fantastisch zijn om mijn eigen vader hiermee te mogen verwennen.

 18. Nicole

  Ik doe graag mee voor mijn man Kevin. Die is gek op dit soort producten!

 19. Linda Meester

  Dat zou mijn man, vader van drie dochtertjes, heerlijk vinden. Wat zullen ze hem lekker vinden ruiken.

  Ik volg je maximaal
  Linda Meester onlangs geplaatst…Recensie: Leren lezen met Nana van het Roversbos 6+My Profile

 20. Marian Zw.

  Daar doe ik heel graag aan mee! Ken de lijn van Kneipp voor mannen nog niet. Maar als het net zo lekker is als de Kneipp die we nu al gebruiken! Ik maak heel graag kans op deze prijs voor mijn man, papa van 4 kids. Gedeeld op twitter. Volg je op twitter en facebook.

 21. harry brants

  fijne producten, doe mee voor mijn zoon

 22. anita kempenaers

  doe graag mee voor deze fijne producten voor mijn man

 23. Inge Groenen

  Mijn vader staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient hij een verwengebaar.
  Met dit fijne Kneipp-pakket
  wordt hij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft hij veel verwenpret!

 24. Nadia A.

  Voor de liefste en geduldigste Papa van mijn kinderen. Mama houd van lekker ruikende Papa. Dus, een perfect cadeautje voor Vaderdag. Ik volg je al lang op Facebook (actie gedeeld), Twitter (actie gedeeld) en Instagram.

 25. Marcel Bak

  Leuk om aan mijn vader te geven !

 26. Michael noo

  Super gaaf en schoon pakket om mijn vader te geven

 27. anica aarts

  leuk setje waar ik wel mee aan kan komen bij mijn vader… Doe uiteraard graag mee

 28. Anita H.

  Mijn pa geeft zelfs aan dat hij doucheproducten wil voor verjaardag, kerst, vaderdag etc., op de vraag wat hij hebben wil. En hij is met ieder merk tevreden, maar ik denk dat Kneipp wel een leuke ontdekking voor hem zou worden. Fijn op natuurlijk basis met heerlijke geurtjes.

 29. Nina Mol

  Lijkt me heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!! xxx

 30. ilsiee prins

  Oehhhh wat een verwennerij! 😀 Hier kan ik mijn lieve pa vast en zeker goed mee verrassen!! 😉
  Groetje ilsiee

 31. Laura Kolthof

  Wat leuk! Deze lijn ken ik nog niet, maar ik kan mijn eigen vader er ongetwijfeld mee verrassen en verwennen!
  Hij loopt een krantenwijk en met warm weer is dat aardig zweten, dan is een frisse douche bij thuiskomst geen overbodige luxe.
  Genieten met kneipp, dat zou hij vast fijn vinden… 🙂
  En nog hartstikke makkelijk ook, dat er body&hair flessen zijn, dan hoeftie maar naar 1 fles te grijpen 😛

 32. anja

  erg lekker om mijn vader hier mee te kunnen verwennen
  anja onlangs geplaatst…Ik zag dit al eindigen in een drama…My Profile

 33. Sofie

  Ziet er héérlijk uit! Ik maak graag kans voor mijn drie mannen!

 34. melissa

  Veel sjouwen voor de verhuizing, dus dagelijks douchen: mijn man wordt hier vast vrolijk van! en de kindjes ook 😉

 35. Anita van der Tuuk

  Mijn man zorgt zoveel mogelijk dat ik ondanks dat ik de ziekte van Crohn heb, dat we een zo leuk mogelijk leven hebben, door voor mij te zorgen Dankzij hem hoef ik niet zo vaak naar het ziekenhuis, doordat hij mij verzorgt als dat nodig is.
  Zo’n lieverd verdient wel een lekkere verzorgende opfrisser

 36. Margret

  Vrouwelijke variatie van Kneipp bevalt zeer goed dus met de mannelijke variant zal het ook wel goed komen

 37. S.Hubregtse

  Met een Kneipp Vaderdag cadeau,
  steelt elke vader toch de show?!
  Dankzij de lekkerste huidverzorging die er is,
  voelt papa zich stralend & fris.
  Een weldaad voor lichaam en geest,
  met Kneipp wordt vaderdag pas echt een feest!
  Hij is zo druk het hele jaar:
  werken, zorgen en staat altijd voor iedereen klaar…
  Dus vaderdag is het moment,
  waarop hij extra mag worden verwend.
  Zo bescheiden als hij is zegt hij dan:
  Dat hoeft toch niet? Ik bloos ervan…
  Juist daarom verdient hij dit echt!
  Het komt zo goed terecht…
  Genieten van natuurlijke verzorging, in perfecte balans,
  elke papa verdient zo’n kans!
  Dus hopelijk maken jullie mij,
  en vooral mijn lieve papa heel erg blij!
  Stralend komt hij voor de dag,
  als ik hem zo’n welverdiend Kneipp pakket schenken mag.

 38. Bodil

  Dit cadeau kan mijn vader maar beter niet opdrinken 😛 maar is een stuk beter voor zijn lijf dan een set speciaalbiertjes! Kneipp voor vrouwen en kinderen zijn bij mij al favoriet, maar die voor mannen kende ik nog niet!
  Graag waag ik toch zonder Facebook een kansje om mijn vader te verrassen!

 39. Lieke b

  Jaaa leuk doe graag mee ! Is weer eens anders dan een parfum pakketje en sowieso heerlijke producten

 40. Heidie

  Ik heb helemaal gemist dat Kneipp nu een lijn voor mannen alleen heeft. Ik doe graag mee, mijn man zit vaak aan mijn Kneipp producten, dus dit pakket is ideaal voor hem en voor mij (houd ik meer van mijn eigen spullen over )

 41. Lise

  Heel veel altijd voor vrouwen te winnen. Eindelijk Iets voor mannen. Dit zou m’n vriend erg leuk vinden.

 42. Sabrina H

  Wie word er nou niet gelukkig van zo’n heerlijk pakketje. Dit is het perfecte vaderdag cadeau omdat sommige mannen er ook zeker van houden om zichzelf goed te verzorgen en deze producten kunnen ze daar dan goed bij gebruiken.

 43. Nynke

  Dat scheelt weer een bezoekje aan de winkel. Bovendien vind ik Kneipp ook altijd zelf zo fijn.

 44. Maria

  Mijn vader is van de gratis, dus als ik zijn cadeautje win is het helmaal leuk!

 45. Mirjam Hellingman

  Ik ben helemaal fan van Kneipp en mijn man ook. Ik gun hem deze set van harte namens mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki! Ik volg je op facebook, twitter en instagram (mirremeid). Heel veel succes met alles!

 46. Sharon

  Mijn man gebruikt nu mijn Kneipp doucheproducten. Hoog tijd dat hij voor zichzelf een set krijgt!

 47. Sandra

  Kneipp is zooooo lekker 😉 ik doe weer mee hihi

 48. Adelaide Balk

  Naast een scheermes (want kusjes zonder beschuitje zijn toch de lekkerste) zijn luxe doucheproducten echt het ultieme vaderdag kado. Want een lekker ruikende papa willen we allemaal

 49. Roos W

  omdat hij altijd voor anderen heeft klaargestaan. ik volg je op fb!

 50. Bea

  super mooi vaderdag kado Kneipp ook voor mannen heerlijk.

 51. wanda berg

  Wat een fijne prijs doe graag mee voor mijn lieve papa die altijd voor mij en mijn dochter klaarstaat. Wat er ook gebeurd hopelijk mag ik hem verassen met dit mooie pakket ❤

 52. Nancy van Heck

  Zodat mijn vriend lekker schoon en verzorgend een dag op pad kan met zijn zoontje. Want wat zal hij heerlijk ruiken met deze fijne verzorging.

 53. Marcia K.

  Wow, deze productlijn is ideaal voor mannen, naar ik begrijp;
  Mijn man is dol op douchegel en badschuim, zeker van een goed merk als Kneipp!

  Daarom waag ik een kansje om dit pakket voor hem te winnen;
  Dan kan zijn moment voor zichzelf in bad of douche beginnen!

  (Ook op twitter en Instagram volg ik u, via FB gedeeld)

 54. Jo's Daughter

  Mijn vader is de liefste man van de wereld & hij staat altijd voor ons klaar. Kast in elkaar zetten? Papa doet dat wel. Boodschap doen maar ik kan niet weg? Papa schiet te hulp. Moet ergens snel heen? Papa rijd me er naar toe… Altijd is hij er en ik zou hem graag bedanken met deze heerlijke set van Kneipp!

 55. Henrieke

  Ik vind het een heerlijk cadeau voor mijn lief. We kibbelen nogal eens over wie het warme water mag, hij is dus overduidelijk net als ik gek op de douche! Met zo’n lekker Kneipp-pakketje gun ik hem maar wat vaker het warme water. ;p

 56. Anneliese de Waal

  Heerlijk pakket voor mijn vader, ik doe graag voor hem mee ! 🙂

 57. van erum maria louisa

  tof natuurlijk voor vaderdag

 58. Hennie

  Voor vaderdag geef ik mijn vader een Weber bbq die hij meteen de dag voor vaderdag op mijn verjaardagsfeest mag uittesten. Omdat hij dan stinkt naar vuur, kolen en verbrand vlees zou het Kneipp pakket hem weer ten goede komen en zal hij weer lekker ruiken.

 59. Marian

  Mijn zoontje noemt zijn papa nog wel eens stinkdier … met dit pakket zal dat snel over zijn 😉

 60. lottie

  een verwenpakket op een verwendag: ideaal!

 61. Marian

  De producten van Kneipp zijn altijd heerlijk, dus ook voor pappa!

 62. Thea

  Dit is het perfecte kado omdat hij werk heeft waarvan hij nogal vies wordt, met de heerlijke Kneipp producten wordt hij dan weer lekker schoon EN gaat hij superlekker ruiken.

 63. Tamara Stoc

  superleuk voor een vader die STINKEND zijn best doet!

 64. Diana Jansen

  wauw wat een heerlijke winactie van Somama.nl ! Ik doe heel graag mee voor mijn vader omdat hij diabetes kan hij niet tegen alle producten ! Maar dit is een super pakket van Kneipp , ik doe heel graag mee om mijn vader een lekker te verassen .

 65. Liesbeth

  Wat lijkt me dit een heerlijk verwenpakket voor de man! Zelf gebruik ik regelmatig producten van Kneipp voor mijn droge huid en ik gun hem ook zo’n fijne douche-sensatie 🙂

 66. SophiaG

  Weer zo’n leuke actie! Ik doe graag mee voor dit geweldige Kneipp verwenpakket voor mijn man.

 67. Mandy

  Wauw wat een leuke actie voor de vaders! ♡

  Ik doe heel graag mee voor mijn vader, aangezien hij wel wat mooie relax momentjes van kneipp kan gebruiken!

  Hij heeft al een hoop mee gemaakt o.a. verlies van mijn moeder en pas geleden heeft er een renovatie plaats gevonden op zijn baan waardoor de managers vervangen werden door jongere medewerkers, kortom wel verdiend dus!

  Ik ga duimen voor mijn vader en volg u ook op Facebook.

 68. galinka van bokhorst

  Voor de allerleukste en allerliefste touringcarchauffeur zodat hij altijd als hij weg is voor zijn werk aan mij kan denken

 69. Beb vos

  Het wordt wel een moeilijke keuze aan wie ik dit pakket ga geven als ik win.

 70. Charlotte Lutterman

  Wat leuk zeg! Dit is het perfecte vaderdagcadeau voor mijn vader omdat hij gek is op de 2in1 shampoo’s (body & hair) Hij gebruikt het al jaren en kan dus ook niet meer zonder. Ik zou het enorm leuk vinden om hem met deze Kneipp varianten te verrassen want deze kent hij nog niet. 🙂

 71. Alicia Hofman-Voshol

  Wat leuk voor manlief! Ik doe graag mee!

 72. Clau-dya

  Mooi pakket om mijn lieve man mee te laten verrassen door lief gebaar van zijn dochtertjes, heerlijk genieten van de geur en fris lijf

 73. Miranda de Jong

  mijn vriend is de spullen van de oudste zoon aan het inpikken omdat hij te druk bezig is met zijn werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Vaderdag Winweek, Winactie
Win 60 euro shoptegoed bij Posters.nl! Vaderdag Winactie #6 (GESLOTEN)

Is jouw vader ook gek op posters, kunst, muurstickers of een prachtige familiefoto op canvas? Dan is de winactie van...

Sluiten