Zoekwoorden
Persoonlijk

Zo hebben jullie SoMama gevonden! #zoekwoorden

Wat hebben een nepdrol van de Action, de vriendin van Igmar Felicia, een mol schminken en kinderen op een scooter vervoeren met elkaar te maken? Zie jij enig logisch verband? Vast niet! Het is een kleine greep uit de zoekwoorden waarmee men SoMama heeft gevonden via Google! De nepdrol van de Action snap ik nog wel, die hebben wij daar ooit eens gekocht. De vriendin van Igmar Felicia echter niet, Igmar is de radiodj van SlamFM die ons heeft getrouwd op het festival Summer Energy, maar wat zijn vriendin daar mee te maken heeft? Ik heb geen idee, haha! Gelukkig vonden jullie SoMama ook op een aantal andere zoekwoorden.

Complimenten voor mama

Complimentendag

In het kader van Nationale Complimentendag schreef ik vorig jaar het artikel: 9x een compliment voor jou als moeder! Blijkbaar zijn er veel mensen op zoek naar complimenten voor een moeder. En dat verdienen alle moeders ook uiteraard, want hoe prachtig het moederschap ook is, het is niet altijd even makkelijk.

Klapperende eierstokken

Klapperende eierstokken

Wellicht is het heel herkenbaar. Een kleine schattige baby in je armen en je bent weer helemaal verliefd. Ondanks dat wij niet voor een derde gaan moet ik bekennen dat met een kleine baby in mijn armen ik toch wel weer last krijg van klapperende eierstokken. Herkenbaar?

Netflix favorieten

Ik heb een grote Netflix fan. Ik vind het echt heerlijk om series te kijken als ik in bad lig, maar ook in de tuin op de loungeset of gewoon lekker op bed. En ik kan jullie vertellen dat ik er al aardig wat series doorheen heb gejaagd. Op de zoekterm ‘Netflix favorieten’ komen jullie regelmatig hier terecht. Dus ben je nog op zoek naar tips, lees dan even de volgende artikelen:

Combinatietest wel of niet?

Combinatietest

Na de favoriete series komen we bij een serieus onderwerp aan. Eenmaal  zwanger moesten wij gaan nadenken over de combinatietest. Met een broertje met het Syndroom van Down lijkt de keuze snel gemaakt, maar toch kozen wij ervoor om geen combinatietest uit te voeren: Waarom wij niet voor de combinatietest kozen!

Huishoudschema app

Huishoudschema's

Het zoekwoord ‘Huishoudschema app’ is de afgelopen maanden het meeste gebruikt. Blijkbaar zijn we allemaal op zoek naar een manier om gestructureerd schoon te maken. Iets wat natuurlijk ook niet altijd even eenvoudig is, zeker niet met bijvoorbeeld kinderen in huis. Hoewel ik enkel het artikel ‘5x handige huishoudschema’s‘ met jullie deelde, wordt het dus hoog tijd om binnenkort eens op zoek te gaan naar handige apps! Wordt vervolgd…

— De hoofdafbeelding (jongentje met de verrekijker) komt van Shutterstock. —

Dit artikel heeft 3 reacties

 1. Simpel,met een snufje liefde

  Ik vind die zoekwoorden altijd zo leuk om bij mezelf en bij andere te lezen. Ik kom soms ook de gekste dingen tegen.
  Simpel,met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger….die verrekte spotting dagen!My Profile

 2. Nicole

  Altijd leuk om te zien hoe mensen op je site terecht komen!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een baby-verwenpakketjeMy Profile

 3. Vlijtig Liesje

  Netflix favorieten zijn zeker ook mijn favorieten : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Persoonlijk
Persoonlijk: Ziekte van Graves – 6 maanden verder…

Het is inmiddels alweer zes maanden geleden dat ik het ziekenhuis uit liep met de diagnose: Ziekte van Graves. En...

Sluiten