Kindermerken
Shoppen

Zwitsal of Dermocare? Haba of V-tech? #tag

Welkom in de wereld van de mama’s, de wereld waarin flink gediscussieerd wordt en de wereld waarin je wordt ondergedompeld in de keuze uit nog meer verschillende merken. Afgelopen week werd ik door Cassandra, van Princess Leia, getagd om de ‘Merk fan tag’ in te vullen (origineel is van Linda van Mamaliefde). En eigenlijk is deze ook gewoon erg leuk, want zo lees je eens wat meer over de ervaringen van andere moeders!

Zwital of Dermocare 
Hierbij ga ik voor Zwitsal maar dat is puur omdat ik voor zover ik mij kan herinneren nog nooit Dermocare heb gebruikt. Zwitsal hebben wij ook voornamelijk gekregen of Jamie koos het uit, het is niet echt een bewuste keuze. Het is fijn spul, maar helemaal verslaafd aan de geur of iets dergelijks, uhh nee! Dat hoor ik nogal vaak om mij heen, oh het ruikt zo lekker!

Pampers of Kruidvat 
We hebben ze allebei geprobeerd. Pampers vonden we duur maar voldeden in het begin prima, totdat je ineens ieder plasje rook. Toen zijn we definitief over gegaan op Kruidvat, maar enkele maanden terug hebben ze de luiers verandert. Ineens lekte de kinderen door en was het één bak ellende. Tegenwoordig gebruiken we de luiers van de Etos.

Chinees wokrestaurant of MacDonalds 
Oooh wokken vind ik heerlijk, helemaal als ze er toevallig ook sushi hebben 😉 maar ook van de MacDonalds ben ik fan! Tijdens mijn zwangerschapsmisselijkheid kreeg ik alleen maar een Big Mac naar binnen. Toch ga ik voor wokken. Dan krijg je toch wat meer voor je geld.

Studio 100 of Disney Junior 
Oh, geen idee! Hier is het tot dusver eigenlijk Babytv of Nick Jr. Zelf vind ik Disney wel erg leuk, dus als ik dan zou moeten kiezen wordt het Disney. Of dat ook de keuze van de kinderen zal zijn, geen idee.

Lego of Playmobil 
Lego! Hele bakken vol van manlief staan hier en ook ik vind het stiekem erg leuk. Ook Legoworld vonden wij fantastisch. Maar goed, we hebben ook Playmobil in huis en ook dat valt hier in de smaak.

Kindermerken

Albert Heijn of Lidl 
Absoluut de Lidl, lekker goedkoop de boodschappen doen. Bij de Albert Heijn komen wij tijdens de hamsterweken en voor de kleine dingetjes! Overigens is het laten thuisbezorgen via Picnic ook ideaal.

Zara of Primark 
Hoewel ik de kleertjes van de Zara eigenlijk heel leuk vind, kom ik er toch zelden. Geen idee waarom! En dat ik de Primark bezoek is volgens mij wel duidelijk. Heerlijk om daar wat low budget kleding te shoppen.

Centerparcs of Club Med 
Club Med ken ik alleen van naam, geen idee of dat wat is. Centerparcs is hier favoriet, over niet al te lange tijd gaan wij weer een midweekje, dit keer in Frankrijk. Maar ook Erperheide in België is ontzettend leuk voor kinderen!

Haba of V-tech 
Haba zie ik regelmatig voorbij komen, maar als ik hier in huis kijk dan wint V-tech het toch echt!

Action of Pippoos 
Oh de Action, zoveel vriendelijker voor je portemonnee 😉 Vroeger kwam ik ook nog wel eens bij de Pippoos, nu eigenlijk nooit meer.

Stokke of Koelstra  
Koelstra hebben wij hier nooit in huis gehad. De Trip Trap van Stokke daarentegen wel. Wat een heerlijk praktische stoel, heel blij mee!

Nijntje of Woezel en Pip  
De kinderen hebben eigenlijk geen voorkeur. Ze vinden allebei wel prima. Ik vind stiekem Woezel en Pip veel leuker!

Z8 of Tjilmad 
Tjilwattus? Nog nooit van gehoord! Z8 vind ik echt fantastisch, maar heel eerlijk gezegd vind ik het zelfs in de sale te duur. Overigens waren de eerste kleertjes die ik voor de kinderen kocht beide van Z8.

HEMA of Zeeman 
Oh Zeeman, lekker goedkoop! Overigens merk je dat wel, vaak krimpt het en is het na een aantal keer wassen figuurloos. De rompers en slaapzakken van de Hema zijn hier echt favoriet!

Lief! of Koeka 
Allebei, Lief! vind ik erg stoer maar tegelijkertijd ook schattig. En Koeka is gewoon Koeka, super leuk!!

Ik ben benieuwd naar jullie favoriete merken! Staat jouw favoriete merk hierboven?

Dit artikel heeft 6 reacties

 1. Sas

  Leuk om dit te lezen! Ik gebruik Zwitsal elke dag, voor mezelf haha 😉

 2. marjon

  Hey! Wat een leuke tag! Ik ben het helemaal eens met je wat betreft de luiers! Wij gebruiken nu ook de Etos luiers. Fijn zijn ze hè! Xx

 3. Neelke

  Leuke tag! Ik heb zelf zowel Zwitsal als Kruidvat baby verzorgingsproducten in huis gehaald. Ik heb nog geen baby om ze op uit te testen 😉 maar die komt er hopelijk snel aan.

 4. Charlotte

  Ja nog een Zwitser fan hier! Ik heb vanochtend serieus overwogen om mijn eigen benen ermee in te smeren maar dat uiteindelijk toch maar niet gedaan haha

 5. Volgmama

  Lastig kiezen soms. Er staan wel hele leuke merken hier in het lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Meer in Shoppen
Action & Kruidvat shoplog

Vorige week woensdag was het weer zo ver! Ik kreeg de mogelijkheid om even met Jamie naar de Action te...

Sluiten